Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Aanvullende Module: Coachingsvaardigheden 1 – Training intakegesprekken

Bij deze interactieve 2-daagse training leer je bewust met je cliënt communiceren en is bedoeld voor alle therapeuten die volgens de Ohmpunctuur methode werken. Wanneer je als Ohmpunctuur therapeut jouw kennis en specifieke technieken weet te combineren met goede coachingsvaardigheden dan zal dat een positief effect hebben op je cliënten en daarmee je praktijk. Een goede Ohmpunctuur resonantietherapie gecombineerd met coachingsvaardigheden geeft je op alle niveaus zoveel meer informatie. Hierdoor kun je tot een veel betere afstemming komen, en het vervolg van de behandeling staat dan op een nog stevigere grond.

Wat leer jij bij deze training?

 • Je leert gebruik maken van gespreksvaardigheden.
 • Je leert de hulpvraag van de cliënt duidelijk te krijgen.
 • Je leert jouw intuïtieve en zintuigelijke waarneming te gebruiken in de communicatie.
 • Je leert om de informatie van het intakegesprek om te zetten naar een behandelingsplan.
 • Je leert je energie gedurende het gesprek gebruiken om de cliënt positief te beïnvloeden.
 • Je bent je bewust van jouw specifieke energetische resonantie, m.a.w. hoe kom jij over als therapeut.

Inhoud van de training:

 • Gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden
 • Intuïtieve en zintuigelijke waarnemingen vertalen naar in communicatie
 • Helder en directief communiceren
 • Afgestemd luisteren
 • Oefenen met elkaar door middel van het uitspelen van ingebrachte casussen.

Voor wie is deze training bedoeld?

 • Voor de Ohmpunctuur therapeut die zich bewust is dat de eerste indruk en communicatie in alle opzichten medebepalend is voor de afstemming en duur van de resonantie behandeling.
 • Voor de Ohmpunctuur therapeut die gespreksvaardigheden wil leren combineren met de Ohmpunctuur resonantie behandeling.
 • Voor de Ohmpunctuur therapeut die nieuwsgierig is in hoe hij overkomt en wat hij energetisch neerzet.

Trainer Annette Eschweiler

Annette werkt als coach, reader en communicatie trainer. Inmiddels werken Ohmpunctuur en Annette al een aantal jaren samen.

Annette: “Het is mijn missie om jou te helpen en zo de wereld een beetje mooier en bewuster te maken. Wanneer het goed met je gaat en je weer kunt zijn wie je wilt zijn, dan geloof ik er in dat dat direct uitstraalt op de wereld om je heen. De kracht van mijn coaching ligt in de combinatie van gespreksvoering en het vermogen om jouw energie te kunnen lezen. Hierdoor kom ik snel bij de kern van je vraag of probleem. Waardoor je inzicht krijgt in je eigen belemmerende patronen en word je je bewuster waarom je de dingen doet zoals je ze doet.”

Klik hier voor meer informatie over Annette.

Reacties van deelnemers

Het was een hele waardevolle, leerzame en inzichtrijke training. Het geeft mij nog beter structuur in het vorm geven van de behandeling, hoe ik duidelijker kan communiceren en mensen kan bereiken.

Intens, leerzaam in je eigen stuk en leerzaam te leren van anderen. Is onmisbaar en als aanvulling binnen de Ohmpunctuur, een must om te doen als je als resonantie coach/therapeut wil werken. Om goed bij mensen in hun proces aan te sluiten, te begrijpen en te begeleiden! Het is fijn te weten hoe je in de energie kan aansluiten bij je cliënten. In een veilige setting over je eigen drempels of je nu veel ervaring hebt als coach of niet. Je leert op jouw stuk en niveau.”

Mooi hoe je de coaching en Ohmpunctuur kunt laten samenvloeien tot een top behandeling die je toch iedereen gunt die bij je langs komt. Als je jezelf als Ohmpunctuur therapeut serieus neemt zou ik dit zeker gaan doen.

De kundigheid waarmee Annette Eschweiler ons dingen liet zien en voelen hoe belangrijk een coaching gesprek is in verbinding. Dat dat maakt dat je de diepte in kan gaan tijdens je behandeling. En dat is natuurlijk precies wat we willen met Ohmpunctuur. Niet alleen de resonantie maar juist de combinatie maakt dat dit kan en maakt dat Ohmpunctuur zo uniek is. De cursus geeft je dus ook inzicht in waar jij zit als coach, het belangrijkste van Ohmpunctuur, want JIJ bent het instrument!

Aanvullende Module: Training Coachingsvaardigheden 1

Twee trainingsdagen van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Apeldoorn

Data: Kijk voor de data in de agenda!

Kosten: € 295 
 
Trainer: Annette Eschweiler van SpiritClick

Aanmelden: Via renske@ohmpunctuur.nl 
Vergeet bij aanmelding niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.