Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.


Ohmpunctuur Behandeling

Ohmpunctuur is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens. Geluid is klank en klank is trilling. Dit wordt ook wel resonantie genoemd.

Lees meer…


Klanktafel Behandeling

Deze klanktafel bij Ohmpunctuur is ontwikkeld door Gauranga in samenwerking met Peter Gouw. De tafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie resoneert met de Theta-golven in de hersenen en stimuleert een diep meditatieve staat. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd.

Lees meer…


Ohmpunctuur Sound Healing 

Ontspanning nodig? Bij deze behandeling mag je plaats nemen op de klanktafel en wordt je uitgenodigd om je te laten meevoeren door de tonen en resonanties van de klanktafel. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de gongen, (kristallen) klankschalen en de stemvorken zodat je energie weer lekker gaat stromen.

Lees meer….


Chakrakaars Behandeling

Deze behandeling met 7 chakrakaarsen, 7 chakra stemvorken en 7 kristallen schalen is een intensieve en diepgaande behandeling waarbij de Ohmpunctuur methode gecombineerd wordt met het gebruik van chakrakaarsen. Hierdoor worden de chakra’s diepgaand gereinigd waardoor een betere doorstroming van de energie gecreëerd wordt. 

Lees meer…


Duo Behandeling

Samen weer in resonantie door een Duo behandeling, welke gegeven wordt door Peter Gouw en Renske Sackman samen. Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie.

Lees meer…