Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Behandelingen

Het motto van Ohmpunctuur: elk probleem kan positief met klank overwonnen worden. Inzicht wijst de weg naar groei, verandering en het hervinden van je balans. Wie kent niet de hedendaagse worstelingen

Lees meer

Ohmpunctuur Behandeling

Ohmpunctuur is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens. Geluid is klank en klank is trilling. Dit wordt ook wel resonantie genoemd.

Lees meer

Klanktafel Behandeling

Deze klanktafel bij Ohmpunctuur is ontwikkeld door Gauranga in samenwerking met Peter Gouw. De tafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie resoneert met de Theta-golven in de hersenen en stimuleert een diep meditatieve staat. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd.

Lees meer

Duo Behandeling

Samen weer in resonantie door een Duo behandeling, welke gegeven wordt door Peter Gouw en Jolanda Vijverberg samen. Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie.

Lees meer

Piramide Klank Transformatie

Piramides zijn erg oud en voor iedereen welbekend. Maar als je je in de resonantie van de piramide verdiept, dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn, welke gebaseerd zijn op het sterrenstelsel door de Egyptenaren. Piramides waren en zijn nog steeds energiecentrales.

Lees meer