Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.


Geometrische Sound healing

Deze klanktafel bij Ohmpunctuur is ontwikkeld door Gauranga in samenwerking met Peter Gouw. De tafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie resoneert met de Theta-golven in de hersenen en stimuleert een diep meditatieve staat. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd.

Lees meer…


Geometrische Piramide healing

Piramides zijn erg oud en voor iedereen welbekend. Maar als je je in de resonantie van de piramide verdiept, dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn, welke gebaseerd zijn op het sterrenstelsel door de Egyptenaren. Piramides waren en zijn nog steeds energiecentrales. In een piramide wordt de energie op een bepaalde manier gebundeld. Het sterkste energiepunt zit op 1/3 hoogte, dit punt heet dan ook de koningskamer. Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte om de kracht van piramides te ervaren, maar het kan nu ook bij Ohmpunctuur met de behandeling ‘Piramide Klank Transformatie’!

Lees meer…


Chakrakaars Behandeling

Deze behandeling met 7 chakrakaarsen, 7 chakra stemvorken en 14 kristallen schalen is een intensieve en diepgaande behandeling waarbij de Ohmpunctuur methode gecombineerd wordt met het gebruik van chakrakaarsen. Hierdoor worden de chakra’s diepgaand gereinigd waardoor een betere doorstroming van de energie gecreëerd wordt. 

Lees meer…