Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

De Chakra Challenge voor Professionals is een reeks van zeven avonden, die eens in de twee weken worden gehouden. Elke avond wordt er een chakra behandeld, van basis tot kruin, en ervaar je de kristalklank en resonantie van jouw eigen chakra’s. De chakra psychologie wordt benaderd vanuit de boeddhistische filosofie.

Tijdens deze Challenge ontdek je hoe je de psychologie van de chakra’s voor jezelf maar ook voor je cliënten kunt laten werken. Waar liggen jouw kwaliteiten, ben je goed gegrond, hoe groot is de liefde voor jezelf en hoe staat het met je hoger bewustzijn? Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren? Om je chakra-ervaring van de avond en de resonanties van de klanken meteen te integreren en je chakra’s stuk voor stuk te stimuleren en in balans te brengen, ga je thuis met de chakra-opdrachten aan de slag. Na afloop van de cursus kun je alles wat je geleerd hebt ook op je eigen cliënten toepassen.

Durf jij de uitdaging aan? Om jezelf liefdevol te confronteren? En je bewuster te worden?

7 chakra’s – 7 avonden – 7 deelnemers 

Cursus: Chakra Challenge voor Professionals

Voor wie: Deze Chakra Challenge is voor iedereen die wil leren werken met de psychologie van de chakra’s vanuit een boeddhistische visie. Vooral interessant voor (Ohmpunctuur) therapeuten en coaches (i.o.).

Data: Donderdagavond van 19.30 – 22:00 uur

  • 9 en 23 november 2017
  • 7 en 21 december 2017
  • 4 en 18 januari 2018
  • 1 februari 2018

Docent: Renske Sackman

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur – Sprengenweg 148 te Apeldoorn

Meenemen: Comfortabele kleding, pen en papier. 

Kosten:  7 cursus-avonden inclusief cursusboek: € 195

Aanmelden: via het contactformulier of mail naar renske@ohmpunctuur.nl