Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Coaching

Ik ben Annette, coach, reader en communicatie trainer. Het is mijn missie om jou te helpen en zo de wereld een beetje mooier en bewuster te maken. Wanneer het goed met je gaat en je weer kunt zijn wie je wilt zijn, dan geloof ik er in dat dat direct uitstraalt op de wereld om je heen.

Als jong meisje leefde ik al met het gegeven dat wij allemaal spirituele wezens zijn en we ons van daaruit ook ontwikkelen. Dat is altijd de rode draad in mijn leven gebleven en mijn uitgangspunt van waaruit ik werk. Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden. En het is aan ons mensen om daar iets van te willen leren.

De afgelopen 25 jaar werkte ik voor verschillende organisaties en heb ik veel coachingservaring opgedaan. Zowel individuele coaching, als het coachen van teams en professionals die werkzaam waren in de hulpverlening. Ik durf inmiddels te zeggen dat ik goed weet waar mijn specifieke kracht ligt als het om coachen en trainingen gaat.

Mijn kracht ligt dan ook in de combinatie van jarenlange ervaring in motiverende gespreksvoering en mijn vermogen om jouw energie te kunnen lezen en te vertalen naar woorden. Hierdoor kom ik snel bij de kern van je vraag of probleem, waardoor je inzicht krijgt in je belemmerende patronen. Je wordt je bewuster van waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Mijn praktijkgerichte begeleiding zal van nature gepaard gaan met de nodige humor om af en toe wat lucht in het proces te brengen.

Coaching en Ohmpunctuur

Mijn coaching en een Ohmpunctuur behandeling werken aanvullend op elkaar. Naast mijn coaching is een Ohmpunctuur behandeling zeker van toegevoegde waarde, net zoals mijn coaching een waardevolle toevoeging is op een Ohmpunctuur behandeling. Door deze resonantietherapie zal er innerlijk meer ruimte en ontspanning ontstaan, waardoor veranderingsprocessen makkelijker zullen plaatsvinden en mijn begeleiding sneller effect zal hebben. Inmiddels werken Ohmpunctuur en Annette dan ook al een aantal jaren samen.

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Apeldoorn

Kosten: € 95, gesprek duurt ca. 1,5 uur

Gesprek plannen? Bel 06-21576323 of mail naar annette@spiritclick.nl.

Website Annette Eschweiler: www.spiritclick.nl (momenteel onder constructie)

Aanvullende Module’s Ohmpunctuur

Ook deel ik mijn ervaring in het geven van trainingen en het begeleiden van mensen met professionals die binnen het alternatieve / therapeutische circuit werken. Ik geloof zo in de kracht van deze therapeuten die met passie vanuit hun hart werken. Ik kan jou helpen om je coachingsvaardigheden te verdiepen, zodat je leert om meer uit je gesprekken tijdens je behandelingen of sessies te halen.

Momenteel geef ik twee trainingen als aanvullende Module’s:
Coachingsvaardigheden 1
Coachingsvaardigheden 2

Klik hier voor meer informatie.

Heb je als niet Ohmpunctuur therapeut ook interesse in een van de trainingen, mail of bel me voor de mogelijkheden!