Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

NIEUW! Vanaf 2018 bundelen Ohmpunctuur en Mofymento hun krachten! Peter Gouw en Leonie Happel bieden je de mogelijkheid om de combi-module Ohmpunctuur & Driedimensionale Massage te volgen. Deze combi-module brengt Ohmpunctuur Module 1 en 2 samen met de module Driedimensionale Massage. Zo wordt het dus mogelijk om je in korte tijd te verdiepen in de nieuwste massagetechnieken en tevens te leren hoe je jezelf en je client energetisch schoon maakt en houdt.

In 2 dagen leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur volgens de Peter Gouw Methode op jezelf én op de ander toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners, de klankschaal en de psychologie van de chakra’s en aura. Dit alles is geheel gericht op het geven van een heel bijzondere klankmassage. 

In de overige 2 dagen komen verschillende massagetechnieken aanbod, zoals ontspanning creëren, sportmassage en de traditionele Chinese Tuina massagetherapie. Je leert eerst ontspannende grepen om het totale lichaam in rust en ontspanning te brengen en voor te bereiden op de volgende stap. Hierna wordt door middel van de technieken van cupping het bindweefsel (fascia) losgemaakt en wordt de doorbloeding en de doorstroming van het totale lichaam bevorderd. Op een redelijk eenvoudige manier pas je nu technieken toe als therapeut(e) die je weinig inspanning en/of kracht kosten.

Via deze manier van masseren leer je in combinatie met de verschillende meridiaanbanen en acupunctuurpunten direct een aantal vaak voorkomende klachten verlichten of zelfs voorkomen. Maar voornamelijk geef je het lichaam van de klant extra energie en innerlijke kracht met deze manier van werken.

Tenslotte wordt de massage gecombineerd met het gebruik van de klankschaal. Je leert je schaal in te zetten tijdens deze massage en te komen tot een volledig harmonieus geheel. Op deze manier kun je de diverse technieken die passen binnen de Ohmpunctuur effectief inzetten. 

De combinatie van Ohmpunctuur en Driedimensionale Massage zorgt ervoor dat je je clienten een unieke en diepgaande massage kunt bieden waarbij je zelf goed in je energie blijft. 

Combi-Module: Ohmpunctuur & Driedimensionale Massage 

Voor wie: deze combi-module is toegankelijk voor iedereen met of zonder Ohmpunctuur of massage ervaring. 

Data: 7, 8, 9 en 10 juni 2018
Lesdagen van 10:30 – 16:30 uur.

Docenten: Peter Gouw en Leonie Happel

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur te Apeldoorn

Kosten:

 • 4-daagse module INCLUSIEF cursusboek én materialen: €1199 

Benodigde materialen:

 • Set van 2 auracleaners €99
 • Mid Ohm stemvork €55
 • Low Ohm stemvork €70
 • Klankschaal hart incl. klopper en draaistick €195
 • Set massagecups €65
  (De kosten van de materialen zitten al bij de cursusprijs van €1199 in).

Terugkomdag

 • De module wordt gevolgd door ca. drie maanden oefenen en daarna een afsluitende terugkomdag.
 • De kosten voor deze terugkomdag zijn € 75.
 • De terugkomdag is een VERPLICHT onderdeel van de Module.

Aanmelden

Je kunt hier aanmelden of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl

Graag tot dan bij deze mooie investering voor jezelf.