Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Een Training op Maat is voor iedereen die zich Ohmpunctuur technieken eigen wil maken, voor beginners en gevorderden, alleen of in een groep. Uiteraard zijn de technieken die je leert in de Training op Maat speciaal gericht op jou als persoon (of groep) en jouw specifieke vragen, wensen en doelgroep, zodat je altijd heel gericht leert werken en je alles uit de Training haalt wat erin zit.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:DSC01615

 • Werken met de Klankschaal
  (volgens de eeuwenoude Tibetaanse methode)
 • Verdieping voor de Klankwerker
 • Ohmpunctuur & Dieren
 • Begeleiding in het Mediumschap
 • Werken met de Stemvorken als aanvulling op je Coaching
 • Of misschien heb je al één of meerdere Modules gedaan en zou je graag specifiek gericht op jouw doelgroep willen leren werken, bijvoorbeeld met kinderen, gericht op afslanken, etc.
 • Of …

De Training op Maat kan individueel gevolgd worden of met een groep: Individueel Op Maat en Groep Op Maat.

Training op Maat: Werken met de Klankschaal
Leer werken met de Klankschaal volgens de eeuwenoude kennis van de Tibetaanse Healing, in combinatie met de unieke Ohmpunctuur methode! (Lees hieronder verder)

Training op Maat: Verdieping voor de Klankwerker
Ga de verdieping in met je klanken en leer werken op diepere lagen. Leer je schalen te gebruiken volgens de eeuwenoude Tibetaanse Healing samen met Ohmpunctuur. (Lees hieronder verder)

Training op Maat: Begeleiding in het Mediumschap
Leer omgaan met je gaven en ontwikkel ze verder. Een training voor het mediumschap op elk niveau. (Lees hieronder verder)

Training op Maat: Werken met de Stemvorken als aanvulling op je Coaching
Een training voor coaches, trainers of therapeuten die hun coaching willen verdiepen met de kennis van resonantie. Leer hoe je stemvorken kunt gebruiken in je gesprekken en behandelingen. Ervaar dat jouw woorden en de inzichten van je cliënten op een dieper level binnenkomen, en dat je cliënten door resonantie makkelijker over drempels zullen gaan.

Training op Maat: Er zijn veel verschillende mogelijkheden, geef ons aan welke Ohmpunctuur technieken je wilt leren en of dit voor een specifieke doelgroep is, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op met Peter Gouw via 06-53814446 of stuur een mail met je vraag naar renske@ohmpunctuur.nl.

Peter met Joris 1  Lachevoetjes  Peter met Joshi

Hoe ziet een Training op Maat er uit?

Elke Training op Maat bestaat uit in ieder geval één trainingsdag, een eventueel vervolgtraject en een afsluitende sessie indien gewenst. 

De Trainingsdag
Op deze dag komen de opbouw, technieken, oefeningen en opdrachten gericht op het werken met de Ohmpunctuur methode gericht op jouw wensen, vragen en doelgroep aan bod. Aan het einde van de dag bepaal je samen met Peter of er een vervolgtraject komt.

Dag van 10.30 – 16.30 uur

Vervolgtraject
Je kunt kiezen voor een vervolgtraject, maar dit is niet noodzakelijk. Het vervolgtraject wordt in overleg met jou bepaald aan het einde van de eerste trainingsdag. Je bepaalt zelf of je verder de verdieping in wilt gaan en of dit mogelijk is. Het vervolgtraject kan bijvoorbeeld bestaan uit 1x een extra sessie van vier uur of om de drie weken een sessie van 2 uur, maar helemaal in overleg met jou.

Tijdens het vervolgtraject kanl er gevraagd worden een gastcliënt mee te nemen om tijdens de les mee aan het werk te gaan.

Sessies vanaf 2 uur.

Afsluitende sessie
In de afsluitende sessie neem je een een gastcliënt mee waarop je het geleerde in de praktijk laat zien, als zijnde een toetsmoment. Tijdens deze sessie krijg je een goed beeld van hoe je de technieken beheerst, wat je allemaal geleerd hebt en wat je verbeterpunten zijn. Sluit je de sessie succesvol af, dan ontvang je een certificaat.

Sessie van 2 uur.

Inhoud Trainingen

Van de bovengenoemde voorbeelden van Trainingen op Maat vind je hieronder van een aantal een uitgebreidere beschrijving. Wil je meer weten, of staat jouw Training op Maat er niet tussen, mail dan naar renske@ohmpunctuur.nl.

Als je inhoudelijke vragen hebt of jouw gewenste Training mogelijk is, over hoe jouw Training eruit kan komen te zien en hoe lang er ongeveer qua tijd nodig voor is om het gevraagde te leren, kun je Peter Gouw bellen op 06-53814446 (best bereikbaar ’s avonds na 20.00 uur)  om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Training op Maat: Werken met de Klankschaal volgens de eeuwenoude Tibetaanse methode

DSC_2424Je leert in deze training de technieken hoe de Tibetaanse klankhealers met hun schaal werkten in combinatie met de Ohmpunctuur methode. Je leert jouw schaal op een bijzondere manier kennen in klank en de principes van het eeuwenoude gebruik. Je leert hoe je de schaal voor jezelf kunt gebruiken, hoe de schaal voor een ander kunt gebruiken, klankdiagnose, klankschaalmassage en meer over de klankschaal zelf.

De training is gericht op jouw vakgebied, vragen en cliënten waar jij mee te maken hebt, zodat je heel gericht leert werken met de schaal en alles eruit haalt wat erin zit.

Training op Maat: Verdieping voor de Klankwerker

Heb je al een klankopleiding gedaan en werk je met klank, maar heb je het gevoel dat er nog meer te leren is? Dat klopt! Je leert werken met jouw klankschalen volgens Ohmpunctuur en de eeuwenoude Tibetaanse methode in klankhealing.

Ga de verdieping in: leer je schalen op een andere manier kennen en breid je klankenspectrum uit met diverse etnische instrumenten om op de diepere lagen van ons energiesysteem te werken. Een hele mooie aanvulling op hetgeen je al weet en doet!

Training op Maat: Klank & Down Syndroom

Video Peter en Joshi

Training op Maat: Begeleiding in het Mediumschap: Reading & Healing

Een training die gevolgd kan worden door beginners en gevorderden, omdat deze helemaal gericht is op jou als persoon en jouw gaven. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke vragen en vragen over eventuele cliënten waar jij mee te maken hebt, zodat je heel gericht leert werken in het mediumschap.

In deze training leer je werken met de 3-eenheid: het fysieke, je hogere zelf (incarnaties) en de geestelijke wereld. We gaan op ontdekkingsreis wat je gaven zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je leert veel over jezelf en hoe je om kunt gaan met de talenten die je in huis hebt.

Er wordt aandacht besteed aan hoe jij in je energie zit en hoe jezelf tijdens het werk goed kan beschermen, praktische oefeningen en opdrachten voor thuis. Onder andere onderwerpen als het geven van readingen, healing, psychometrie en magnetiseren komen aan bod. Privé begeleiding zodat je alles uit het Mediumschap haalt wat erin zit. Een unieke Training op Maat!

Praktische informatie Training op Maat

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148, Apeldoorn

Data: in overleg

Tijd: Eerste Trainingsdag 10.30 – 16.30 uur, vervolgtraject en afsluitiende sessie in overleg

Kosten:

Trainingsdag: € 399 (één op één training),
€ 325 (pp, bij twee personen), prijs op aanvraag voor meerdere personen.

Vervolgtraject: Sessies vanaf 2 uur € 145 (tot maximaal 6 uur per dag)
(voor meerdere personen prijs op aanvraag)

Afsluitende sessie: € 145 pp

Wil je met een groep komen, stuur dan een mail met je wensen en gegevens naar renske@ohmpunctuur.nl voor een aangepast programma (Groep Op Maat).

Exclusief: Materialen

Materialen
De materialen zijn in overleg, welke zijn er nodig en wat heb je eventueel zelf al.

 • Klankschaal Hart € 195 (inclusief klopper en puja)
 • Klankschaal Basis € 225
 • Klankschaal Hoge Bewustzijn € 125
 • Auracleaners (set van 2 stemvorken) € 99
 • Mid Ohm stemvork € 55
 • Low Ohm stemvork € 65

Prijzen van de klankschalen zijn gebaseerd op de gemiddelde grootte van de schalen, deze prijzen kunnen variëren.

De Tibetaanse Klankschaal

Tijdens diverse trainingen leer je werken met de Tibetaanse Klankschaal. Is dit je eerste klankschaal, dan begin je met de Hartschaal. Met één schaal kun je al heel veel voor mensen betekenen.

In de verdieping werken we met drie schalen: de Basisschaal, de Hartschaal en en de Hoge Bewustzijnsschaal.

Omdat we bij Ohmpunctuur met de klankschaal energetisch werken bij en op het lichaam, vinden wij het erg belangrijk alleen te werken met de beste materialen. Een klankschaal is niet goed of fout, alle schalen kunnen mooie tonen voortbrengen. Maar als een schaal mooi klinkt, wil dit wil nog niet zeggen dat de schaal ook geschikt is om ermee op het lichaam te kunnen werken.

Wij definiëren een ‘goede’ klankschaal dan ook als een schaal waarbij je drie verschillende toonlagen hoort welke lange tijd in harmonie doorklinken. Deze schalen zijn vrij zeldzaam. Een klankschaal beluister je dan ook niet met alleen je oren, maar met al je zintuigen (klankdiagnose).

Door de drie tonen omvat je alle aspecten van het fysieke lichaam, en daarmee het energetische lichaam: het gedeelte van het lichaam onder het hart (het lage bewustzijn), het hart (hartbewustzijn) en gedeelte van het lichaam boven het hart (het hogere bewustzijn). Alleen door op al deze gebieden te werken, kun je je cliënt in balans brengen. Als de schaal maar 1 of 2 tonen bevat, kun je niet werken volgens de traditionele manier en de Ohmpunctuur methode, omdat je dan dus niet het gehele lichaam van de cliënt mee kan nemen in de energie.