Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Traditional Healing with Tibetan Singing Bowls and Self-Healing

De reacties op deze reis zijn unaniem: “Dit kun je thuis toch niet navertellen??”

AHMCPeter Gouw is door Lama Gangchen van het Albagnano Healing Centre in Verbania te Italië, ingewijd in de eeuwenoude Healing-methode met de originele Tibetaanse klankschalen. Dit is een unieke manier van klankschaal-healing, die nu pas mag worden vrijgegeven. Door zijn inwijding mag Peter nu ook lesgeven in deze techniek.

In deze unieke 4-daagse workshop leer je dan ook de echte Tibetaanse leer van deze Lama Healer, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. Het traditionele gebruik van de klanken en trillingen van de Tibetaanse klankschalen staan centraal in deze workshop. Wat is de impact van deze klanken op het lichaam? En hoe kan je jezelf hiermee helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen? Peter maakt hierbij tevens gebruik van muziek en mantra’s die betrekking hebben op lichaam en geest.

Lama_Michel-GangchenDaarnaast zal ook de NgalSo Self-Healing aan bod komen tijdens deze 4 dagen. Een methode voor zuivering van lichaam, spraak, geest en milieu. Lama Gangchen Rinpoche ontwikkelde de methode van NgalSo Tantrische Self Healing, welke is gebaseerd op de historische tantrische traditie, Vajrayana.
Het leert ons om onszelf te erkennen, te ontspannen en te zuiveren van de vervuilde en negatieve energieën van lichaam, spraak en geest, door te werken aan de vijf chakra’s. De NgalSo Self-Healing brengt zo een nieuw evenwicht tussen de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte die deel uitmaken van ons lichaam, onze geest en het universum. NgalSo Self-Healing is een manier om de essentie van de oude wijsheid in een meer toegankelijke en gepaste vorm voor de moderne samenleving aan te bieden voor innerlijke en universele vrede om deze wereld te verbinden met de Shambala-energie.

lake-folder-AHMC

Tijdens deze workshop verblijf je bij het klooster van Lama Gangchen, waar we tevens gebruik maken van de Gompa. Hier zullen we in deze dagen het chakra-wiel gaan lopen met de 32 Boeddha’s, waarbij op bijzondere wijze jouw schaal en alle chakra’s geïnitieerd worden. Ook zal je al je vragen kunnen stellen die je altijd al hebt willen stellen omtrent het Boeddhisme aan een monnik verbonden aan het klooster, en je ervaart de resonantie van de puja’s.

Een intensieve en zeer bijzondere week waarin je door het werken met de klankschaal volgens de oude traditie, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen. Daarom zal deze week ook Annette Eschweiler van SpiritClick aanwezig zijn. Zij is Levenscoach en kan je extra begeleiden in het proces als dat nodig mocht zijn dmv een één op één gesprek. De ervaring leert dat het erg fijn is om deze week een sessie met Annette in te plannen.

Annette: „Ik gebruik mijn jarenlange ervaring als coach en ik werk vanuit mijn helderweten. Dat wil zeggen dat ik een sterk ontwikkelde intuïtie heb, waardoor ik ingang heb tot meer informatie. Ik zet de energie die binnenkomt om naar woorden, waardoor we snel bij de kern van het probleem komen. In mijn coaching bied ik jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je persoonlijkheidsontwikkeling, waardoor je een stap in jouw bewustzijn kunt maken.”

Mocht je nog vragen hebben over de reis naar Italië, dan kun je Peter bereiken via 06-53814446.


Tijdens de reis van 2017 vertelde Lama Gangchen Rinpoche over het belang van de positieve klank en sound healing:

4-daagse Healingmethode met de originele Tibetan Sound Bowls en Self-Healing

Locatie: Albagnano Healing Meditation Centre, Albagnano di Bée (Verbania) Italië

Data:

 • maandag 15 oktober 2018 – Aankomst Italië
 • dinsdag 16  t/m vrijdag 19 oktober 2018 – Workshopdagen 11.00 – 16.30 uur
 • zaterdag 20 oktober 2018 – Vertrek naar huis

Inclusief:

 • 4-daagse workshop: De originele Healing-methode met de Tibetan Sound Bowls en Self-Healing
 • Meer informatie over en deelname aan de Puja’s
 • Een tour door Albagnano Healing Centre
 • Een vragenuurtje over het Boeddhisme met een voormalig monnik verbonden aan het klooster
 • Het lopen van het Chakra-wiel met de 32 Boeddha’s
 • 5 overnachtingen: maandag t/m vrijdag
 • 5 dagen ontbijt-lunch-diner: ma diner, di t/m vrij ontbijt-lunch-diner, za ontbijt
 • Eén op één coaching tijdens deze week door Annette Eschweiler
 • Een ontmoeting met Lama Gangchen? Een ontmoeting met Lama Michel of Lama Caroline? Als ze in het centrum aanwezig zijn, zeker!                   

Exclusief:

 • Reis naar Italië (er kan in overleg met elkaar meegereden worden of een auto gehuurd bij vliegreis)

Prijs: € 765,- (exclusief BTW)

Het klooster van Lama Gangchen RInpoche gaat uitgebreid worden! Ohmpunctuur draagt hier ook een steentje aan bij (of in dit geval een Boeddha). Klik hier voor meer informatie over deze plannen, uitgelegd door Lama Michel Rinpoche. 

Informatiebijeenkomst donderdagavond 4 oktober 2018 – 19.30-21.30 uur

Voorafgaand de week in Italië geven we een informatiebijeenkomst in Apeldoorn. Deze zal plaatsvinden donderdagavond 5 oktober van 19.30-21.30 uur. We raden te zeerste aan hier bij te zijn, want je reis begint hier! De laatste informatie wordt verstrekt, de workshopboekjes uitgedeeld, je kunt een klankschaal aanschaffen of je eigen klankschaal laten horen, je leert iedereen alvast kennen en kan er definitief bekeken worden of er met elkaar meegereden of gevlogen kan worden. Kortom, deze avond zal een korte inleiding van deze bijzondere week zijn!

Voor meer informatie en mogelijkheden of om je in te schrijven voor deze bijzondere reis, mail naar renske@ohmpunctuur.nl of bel Peter op 06-53814446.

Graag zien wij je bij deze unieke week in Italië!

Namasté,
Peter en Renske