Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Geometrische Klanktafel Behandeling

Dit grote monochord van Gauranga (van specialist Martien Hontalez) is te gebruiken als klanktafel. De trillingen van de snaren dringen op subtiele wijze door in het lichaam van de erop gelegen cliënt en geven een fijne, diepe ontspanning van lichaam en geest. De boventoonrijke klanken hebben een rustgevende werking op de activiteit van de hersenen en ze ondersteunen een meditatieve staat.

De Gauranga klanktafel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam geteeld (FSC) Europees hout. De poten en zijkanten zijn gemaakt van beukenhout (Duitsland). De besnaarde zijde bestaat uit hout van de “Bergfichte”. Voor deze laatste is gebruik gemaakt van zogenaamd “Mondholz TM”, hout dat hoog in de Zwitserse Alpen wordt geoogst bij nieuwe maan (vanwege de vochtspanning en energie in het hout). De bovenzijde van de tafel is gemaakt van esdoorn (Duitsland). Voor de besnaring is gebruik gemaakt van Puresound™ snaren, gemaakt van een speciaal ontwikkelde, koolstofvrije legering. Het geheel is met Liefde in elkaar gezet!

 
Deze klanktafel bij Ohmpunctuur is ontwikkeld door Gauranga in samenwerking met Peter Gouw. De tafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie resoneert met de Theta-golven in de hersenen en stimuleert een diep meditatieve staat. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd.

Peter is altijd op zoek naar innovatieve wijzen van werken als het gaat om resonanties en klank. Ohmpunctuur is zo ver mogelijk de tijd vooruit in de geometrie van de klank. In combinatie met de klanktafel worden bijvoorbeeld ook de gong in de resonantie van de planeet Venus gebruikt, de gouden kristallen klankschalen, de gouden kristallen piramide samen en/of de geometrische kristallen schalen. Tijdens de Klanktafel Behandeling ervaar je het universum in trilling onder je, boven je en rondom je.

Wil je onze nieuwste aanwinst ook ervaren? Mail naar renske@ohmpunctuur.nl voor het maken van een afspraak!

Kosten: 145 euro