Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Kristal Healing (nieuw!)

Kristallen en mineralen zijn ontvankelijk voor trillingen en in staat trillingen van anderen op te vangen (als er een overeenkomstige frequentie aanwezig is). Al in de oudheid hield men bij het bouwen van krachtplaatsen rekening met de resonantie en vibratie van de gebruikte stenen.

Kristallen resonanties hebben een zeer energie verhogend vermogen. Door de samenstelling van de juiste kristal resonanties worden ook de kristalstructuren in ons lichaam verhoogd waardoor ons Immuunsysteem sterker wordt en chronische klachten verdwijnen. Door het hebben van een gezond immuunsysteem en door met kristal resonantie te werken zijn we dus in staat om te resoneren in trilling tegen veel van de slechte micro-organismen waar ons lichaam ziek van wordt.

Na veel onderzoek gedaan te hebben naar het effect van kristal op ons lichaam en geest heeft Ohmpunctuur nu de Kristal Healing ontwikkeld. Een behandeling waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van kristal resonanties door middel van de 7 kristallen stemvorken, 7 kristallen klankschalen, 1 gouden en 6 kristallen piramides en de kristallen harp. Met de resonerende en vibrerende eigenschap van kristallen worden lichaamscellen geharmoniseerd en in balans gebracht. Dit maakt de Kristal Healing een zeer zuivere methode van healing.

Wil je deze bijzondere vorm van healing met kristal een keer ervaren? Mail dan naar renske@ohmpunctuur.nl voor een afspraak.
Is dit je eerste kennismaking met Ohmpunctuur? Dan raden wij eerst een intakebehandeling aan! Mail Renske voor de mogelijkheden.