Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Mensen met wie wij samenwerken

Thomas Kwakernaat
Thomas Resonance

Thomas Kwakernaat is afgestudeerd als Contrabassist aan het Conservatorium van Brussel en Amsterdam. Tijdens deze periode heeft hij veel optredens en een aantal CD registraties op zijn naam staan. Toch veranderde er iets…Het fenomeen KLANK en resonantiebegon in de loop der tijden een diepere, meer intense betekenis voor hem te krijgen. Hij is uiteindelijk “klank” meer en meer, ook fysiek, gaan beleven. Toen Thomas in contact kwam met Ohmpunctuur, was de diepere focus op zijn muzikale reis in resonantie, gezet. 

Thomas geeft op diverse locaties in Nederland klankconcerten en mantra bijeenkomsten. Daarnaast organiseert hij met diverse musici uit binnen en buitenland intuïtieve concerten waarbij hij speelt op Contrabas, (bas)-gitaar, percussie en/ of Hang. Daarnaast geeft hij diverse workshops op het gebied van de gitaar, harmonium en muzikale basiskennis.

Er is een initiatief in gang gezet door Peter Gouw (Ohmpunctuur) en gedragen door Thomas om met diverse groepen op locaties in Nederland een energetische “Dreamtime Healing” te geven. 

W www.thomasresonance.nl
M info@thomaskwakernaat.nl
T 06-4186 7631
P Badhoevedorp


foto-sil-piano

Silvia Dragt
Magic Tones

Mijn naam is Silvia Dragt en muziek is mijn grote passie! Ik speel met heel veel liefde piano en weet als geen ander wat de helende kracht van muziek kan zijn. Magic Tones richt zich op de helende werking van muziek en klank.

Wat doe ik precies?
Ik stem me af op de energie en de ziel van de persoon of groep, en voel op dat moment wat er nodig is voor de desbetreffende persoon/personen qua tonen en frequenties. Vervolgens speel ik de piano-improvisaties die geheel afgestemd zijn op de unieke energie van de persoon of groep. Er ontstaat dan ook muziek die precies past op dat moment en exact dat thema voelbaar maakt, waar op dat moment klank of frequentie voor nodig is. Door middel van mijn pianomuziek breng ik de resonanties over. Dat wat geblokkeerd is, komt weer vrij en de klanken kunnen het zelfhelend vermogen van lichaam en geest weer herstellen.

Wat ik terug hoor van de mensen die mijn muziek hebben ervaren, is dat ze weer hebben gevoeld wie ze werkelijk zijn, ze voelen weer waar hun potentie ligt, hun kracht. De muziek kan ook oude gevoelens los maken, die vastzaten. Of thema’s aan het licht brengen die op dat moment spelen. De tonen van de muziek (frequenties) doen het werk, het is een wonderlijk proces. Ik geef lig-concerten voor groepen, individuele sessies voor zowel kinderen als volwassenen en heb onlangs ook heel fijn mee mogen werken aan een nummer op de cd van Peter Gouw en Brenda Wielders van Namaskar.

Ik gun het iedereen om te ervaren wat de kracht is van helende muziek en ben dan ook heel dankbaar dat ik dit mooie vervullende werk mag doen.

W www.magictones.nl
M silvia@magictones.nl
T 06-15310253
P Hoofddorp


mandySanna Kaper
VieJaLee!

ViaJaLee! is van Sanna Kaper. Sanna maakt duurzame, handgemaakte, unieke accessoires en gebruiksvoorwerpen, die het leven mooier maken. Elk exemplaar is handgemaakt. Vaak ook geborduurd, maar altijd uniek en aaibaar. Het is fijn om vanuit iets ouds, dat zijn functie verloren heeft, iets nieuws te maken. Dat geeft een mooi tegenwicht voor de wegwerpmaatschappij waarin wij leven.

W www.viejalee.nl of webwinkel.viejalee.nl
M info@viejalee.nl
T 06-29023594
P Aalsmeer (Atelier)