Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAOhmpunctuur en kinderen

Klank stuurt belangrijke biologische processen in het lichaam aan. Klank reist via het bindweefsel en de energiemeridianen door het hele lichaam en zet het lichaam er toe om mee te resoneren. Hierdoor komen in het lichaam, maar ook in de geest processen van beweging, ontlading en het herstel van evenwicht op gang. Door het auraveld te reinigen en de chakra’s op te laden met klank en resonantie, stroomt de energie weer vrij van blokkades door het lichaam.

Klankmassage voor kinderen
Bij een klankmassage voor kinderen gebruiken wij dit vermogen van het lichaam. We nodigen de klanken uit om op een gezonde frequentie mee te trillen in het lichaam en maken hierbij gebruik van de 80% waterhuishouding in het lichaam.

Als een kind of hooggevoelig kind lekker in zijn vel zit zal het een kind zijn die goed in zijn of haar resonantie zit en is er niets aan de hand. Maar als een kind voelt wat anderen kinderen voelen en deze emotie zich eigen gaat maken wat niet van hem of haar, is ontstaat er verwarring voor dit kind.

Hooggevoelig kind
Een hooggevoelig kind is dus gevoeliger dan de meeste kinderen in zijn of haar omgeving en fungeert vaak als een soort stofzuiger voor anderen. Deze kinderen worden vaak als lastig of druk ‘betiteld’, maar juist deze kinderen zijn vaak het voorbeeld voor ouderen en de kinderen zelf. Maar omdat ze te veel opnemen van anderen is hun oriëntatievermogen verminderd en kunnen ze hun balans niet meer vinden. Dat uiten ze door hun gedrag in boosheid, hoofdpijn en heel ‘druk zijn’. Natuurlijk zou je dat zo kunnen ervaren. Maar niets is minder waar, het zijn schatten, een voorbeeld voor de maatschappij, en ja natuurlijk is het irritant als ze ook nog gelijk hebben en ’s avonds niet kunnen slapen omdat ze de energie van die dag weer moeten ontladen en verwerken.

Ohmpunctuur helpt
Ohmpunctuur helpt om deze kinderen weer in hun energie te zetten met de juiste resonantie. Maar ook de ouders om deze mooie kinderen te begeleiden en te helpen. Ze zullen weer slapen, meer energie hebben en hun eigen gedrag weer gaan aanpassen aan de maatschappij waar in ze leven. Ik leer deze kinderen op een speelse muziek manier zichzelf te beschermen, af te sluiten voor deze ‘grote wereld’ waarin zij leven en om weer helemaal zichzelf kunnen zijn.

Je bent welkom voor een intake met je kind of kinderen.