Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Opleiding tot Energetisch Ohmpunctuur Therapeut

Opleiding tot Spiritueel Energetisch Ohmpunctuur Therapeut Creatieve ohmpunctuur en muziektherapie zoals gedoceerd door Peter J. Gouw, is een stroming binnen de muziektherapie die op een empathische wijze door middel van muziek en resonantie een therapeutisch effect bewerkstelligt op de gehele mens.

Lees meer

Module 1 Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie 

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Peter Gouw Methode! In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur volgens de Peter Gouw Methode op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

Lees meer

Module 2 Basisbehandeling en Zelfreflectie

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Peter Gouw Methode! In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende resonantietherapie.

Lees meer

Module 3 Chakra stemvorken en Oorkaarsbehandeling 

In de derde module leer je werken met de zeven Chakra stemvorken. Dit geeft je nog meer precisie in je werk met resonantie en dus een verdieping van de Ohmpunctuur behandeling.

Lees meer

Module 4 Planetaire stemvorken en Klankdiagnose

Leer werken met een uitgebreide set stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen volgens de unieke Peter Gouw Methode! In de vierde module gaan we weer een stap verder in de Ohmpunctuur behandeling volgens de unieke Peter Gouw Methode.

Lees meer

Module 5 Behandelingsprotocollen en Acupunctuur

n de vijfde module leer je met de Ohmpunctuur werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur behandelingsprotocollen (o.a. relax- en migrainepunten).

Lees meer

Module 6 Masterclass Ohmpunctuur

In deze module c.q. seminar verplaatsen we ons naar het buitenland (Slovenië of Frankrijk). In deze laatste masterclass ga je internationaal samenwerken met andere Ohmpunctuur therapeuten. Je krijgt een casus en zal hier examen in doen.

Lees meer