Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Behandeling Piramide Klank Transformatie

Piramides zijn erg oud en voor iedereen welbekend. Maar als je je in de resonantie van de piramide verdiept, dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn, welke gebaseerd zijn op het sterrenstelsel door de Egyptenaren. Piramides waren en zijn nog steeds energiecentrales. In een piramide wordt de energie op een bepaalde manier gebundeld. Het sterkste energiepunt zit op 1/3 hoogte, dit punt heet dan ook de koningskamer. Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte om de kracht van piramides te ervaren, maar het kan nu ook bij Ohmpunctuur met de behandeling ‘Piramide Klank Transformatie’!

Een korte omschrijving van de energieën waar je tijdens deze behandeling mee te maken krijgt: in de piramide van twee meter hoogte zit je in het middelpunt. Het punt van de koningskamer zit dan precies op dezelfde hoogte als je eigen energiepunt, je chi-centrum of hara-punt, welke alleen al door te gaan zitten, wordt geactiveerd. Boven je hoofd hangt de kristallen piramide, welke ervoor zorgt dat je Kruinchakra de zuivere resonantie van kristal ontvangt, waardoor de kundalini energie geactiveerd kan worden, en onder je ligt het Lemurisch Zaadkristal. Om je heen hangen vier verschillende planetaire Gongs, ohm-beurs5welke resoneren met vier planeten in het sterrenstelsel, dat al eeuwenlang voor Egypte zo belangrijk is. Op elke hoek van de Piramide komt een unieke kristallen schaal te staan, waaronder één met goud; en materiaal dat in Egypte werd gebruikt om zijn hoogste trilling. Tot slot wordt de Ankh als resonantie stemvork bij het hart vastgehouden, welke zorgt voor een goede geleiding in het geheel.

Met deze combinatie is de Klankpiramide een krachtige transformator. Het helpt jou in het proces waarin je zit. Je krijgt inzicht in jouw (levens)vragen en blokkades worden op een dieper level aangeraakt en getransformeerd door de krachtige combinatie van de piramide, de klanken en kristal. Jouw eigen veilige ruimte voor inzicht, acceptatie, loslaten en verbinding om je datgene te geven wat je nu nodig hebt. Ga met de resonantie van de Klankpiramide door blokkades heen waar je zelf maar niet door heen komt en leer de resonantie van de Hathor’s kennen. Dit om jou tegemoet te komen in deze nieuwe tijd!

Om de aantal maanden wordt de piramide een paar dagen geplaatst in de praktijk voor jouw persoonlijke transformatie.

Wil je deze krachtige transformatie beleven? Mail dan naar renske@ohmpunctuur.nl voor een afspraak.
Is dit je eerste kennismaking met Ohmpunctuur? Dan raden wij eerst een intakebehandeling aan! Mail Renske voor de mogelijkheden.

Data: Kijk in de Agenda wanneer er weer Piramide Klank Transformatie Dagen zijn!

Kosten: € 145 voor ca. 1,5-2 uur