Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Mensen met wie ohmpunctuur samenwerkt


Annette Eschweiler – coach

“Mijn reading en healing is voor mensen die in hun bewustzijn zijn gegroeid. Die weten dat de uitweg van hun problemen niet ligt in het maar blijven vertellen van je verhaal. Maar die weten dat hun pijn en hun verdriet alleen maar haakjes zijn om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik help je daarbij, ik geef je richting in die zoektocht, en haal de laatste weerhaken uit jouw lichaam en hoofd.

De ervaring leert inmiddels dat dat heel snel kan, geen uren praten meer, want in deze steeds bewust wordende tijd is dat niet meer nodig, want als energetisch werkende coach  is het voor mij direct duidelijk wat jij nodig hebt. “To the point”.”

Lees hier meer over Annette en haar werkwijze.

Naast deze bijzondere manier van coaching geeft Annette ook hele mooie tarotreadingen. 

Lees hier meer over de tarotreadingen van Annette.


Leonie Happel
Mofymento

Mijn interesse voor mijn vak is begonnen tijdens mijn studie ergotherapie. Hoe kan ik mensen helpen om zich gemakkelijker in hun omgeving te laten bewegen met therapie en hulpmiddelen, én hoe kan ik hen vooral beter laten voelen?

Na verloop van tijd is de interesse zich steeds meer gaan richten op de balans tussen lichaam en geest. Tijdens de diverse studies in dit vakgebied is de passie voor het menselijk lichaam en het daarbij zo goed mogelijk doorgronden daarvan, verder ontwikkeld. Een belangrijke factor daarbij is hoe de innerlijke kracht de externe uitstraling kan versterken. Maar ook welke handelingen extern nodig zijn om een zo groot mogelijk innerlijke kracht te ontwikkelen. De passie heeft kunnen resulteren in Mofymento, een instituut waarin lichaam en geest in harmonie en balans kunnen samen gaan. Mijn visie is daarbij; wie in staat is om evenwicht te vinden in het leven, is van nature mooi. Er komt een rust over mensen als ze gevonden hebben waar hun krachten en hun zwaktes zitten, als ze weten wie ze zijn en waar ze willen zijn. De huid wordt beter, de uitstraling mooier en de blik op de wereld opener. U leeft op die manier bewuster in uw omgeving en met uw relaties.

Binnen het instituut Mofymento worden de oosterse wijsheden en filosofieën in optima forma gecombineerd met westerse uitgangspunten, en de daarbij behorende behandel- methoden. Tel daar nog de natuurzuivere huidverzorging en lichaamsverzorgingsproducten bij op en een uniek beauty en wellness instituut ligt binnen uw handbereik.

Leonie is tevens docent bij Ohmpunctuur en geeft de module Driedimensionale Massage en de combi module Ohmpunctuur & Driedimensionale Massage.

W www.mofymento.nl
M info@mofymento.com
P De Bilt (Utrecht)


Namaskär

Namaskär is een initiatief van Peter Gouw, Brenda Wielders en Rémon Konjanan. Zij maken samen al geruime tijd energetische wereldmuziek. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende ethnische instrumenten. 

Namaskar is te boeken voor sound healings, festivals en spirituele evenementen. 

Luister hier naar de nieuwste song van Namaskär!

T 06-43208913
P Zwolle


De Healing Sound Collective 

De Healing Sound Collective (™ ohmpunctuur) is een initiatief dat is ontstaan vanuit de samenwerking en studie van 17 enthousiaste en ervaren sound healers die tevens een (deel)-opleiding volgen of docent zijn bij Ohmpunctuur volgens de methode van Peter Gouw. De coördinator van de groep is Thomas Kwakernaat.

Vanuit deze groep werken kleine samenstellingen van 2/4 personen door geheel Nederland met het geven van healing concerten. De locaties kunnen zijn: Yoga scholen, Praktijken voor alternatieve geneeskunde, zalen Kerken en bijv. particuliere initiatieven. Er wordt gewerkt met authentieke Tibetaanse Klankschalen, Kristallen schalen, Aziatische Gongs, Didgeridoo, drums, de stem en talloze Ethnische en Wereld-muziek instrumenten.

W www.healingsoundcollective.nl
P Door heel Nederland


Thomas Kwakernaat
Thomas Resonance

Thomas Kwakernaat is afgestudeerd als Contrabassist aan het Conservatorium van Brussel en Amsterdam. Tijdens deze periode heeft hij veel optredens en een aantal CD registraties op zijn naam staan. Toch veranderde er iets…Het fenomeen KLANK en resonantie begon in de loop der tijden een diepere, meer intense betekenis voor hem te krijgen. Hij is uiteindelijk “klank” meer en meer, ook fysiek, gaan beleven. Toen Thomas in contact kwam met Ohmpunctuur, was de diepere focus op zijn muzikale reis in resonantie, gezet. 

Thomas geeft op diverse locaties in Nederland klankconcerten en mantra bijeenkomsten. Daarnaast organiseert hij met diverse musici uit binnen en buitenland intuïtieve concerten waarbij hij speelt op Contrabas, (bas)-gitaar, percussie en/ of Hang. Daarnaast geeft hij diverse workshops op het gebied van de gitaar, harmonium en muzikale basiskennis.

Er is een initiatief in gang gezet door Peter Gouw (Ohmpunctuur) en gedragen door Thomas om met diverse groepen op locaties in Nederland een energetische “Dreamtime Healing” te geven. 

W www.thomasresonance.nl
M info@thomaskwakernaat.nl
T 06-4186 7631
P Badhoevedorp


foto-sil-piano

Silvia Dragt
Magic Tones

Mijn naam is Silvia Dragt en muziek is mijn grote passie! Ik speel met heel veel liefde piano en weet als geen ander wat de helende kracht van muziek kan zijn. Magic Tones richt zich op de helende werking van muziek en klank.

Wat doe ik precies?
Ik stem me af op de energie en de ziel van de persoon of groep, en voel op dat moment wat er nodig is voor de desbetreffende persoon/personen qua tonen en frequenties. Vervolgens speel ik de piano-improvisaties die geheel afgestemd zijn op de unieke energie van de persoon of groep. Er ontstaat dan ook muziek die precies past op dat moment en exact dat thema voelbaar maakt, waar op dat moment klank of frequentie voor nodig is. Door middel van mijn pianomuziek breng ik de resonanties over. Dat wat geblokkeerd is, komt weer vrij en de klanken kunnen het zelfhelend vermogen van lichaam en geest weer herstellen.

Wat ik terug hoor van de mensen die mijn muziek hebben ervaren, is dat ze weer hebben gevoeld wie ze werkelijk zijn, ze voelen weer waar hun potentie ligt, hun kracht. De muziek kan ook oude gevoelens los maken, die vastzaten. Of thema’s aan het licht brengen die op dat moment spelen. De tonen van de muziek (frequenties) doen het werk, het is een wonderlijk proces. Ik geef lig-concerten voor groepen, individuele sessies voor zowel kinderen als volwassenen en heb onlangs ook heel fijn mee mogen werken aan een nummer op de cd van Peter Gouw en Brenda Wielders van Namaskar.

Ik gun het iedereen om te ervaren wat de kracht is van helende muziek en ben dan ook heel dankbaar dat ik dit mooie vervullende werk mag doen.

W www.magictones.nl
M silvia@magictones.nl
T 06-15310253
P Hoofddorp


mandySanna Kaper
VieJaLee!

ViaJaLee! is van Sanna Kaper. Sanna maakt duurzame, handgemaakte, unieke accessoires en gebruiksvoorwerpen, die het leven mooier maken. Elk exemplaar is handgemaakt. Vaak ook geborduurd, maar altijd uniek en aaibaar. Het is fijn om vanuit iets ouds, dat zijn functie verloren heeft, iets nieuws te maken. Dat geeft een mooi tegenwicht voor de wegwerpmaatschappij waarin wij leven.

W www.viejalee.nl of webwinkel.viejalee.nl
M info@viejalee.nl
T 06-29023594
P Aalsmeer (Atelier)