Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Sound Healing Concerten in december

Sound Healing Concerten in december

Als je graag een keer een sound healing concert wil bijwonen, dan zit je in december wel goed! Er worden 2 prachtige concerten gegeven door Healing Sound Collective en Namaskär.

Healing Sound Collective – 17 december – Amstelveen

Deze klankhealing wordt gegeven door maar liefst 14 ervaren en enthousiaste personen die zich verenigd hebben in de groep: “Sound Healing Collective” (™ Ohmpunctuur) Zij werken in kleine groepjes door geheel Nederland.
Er wordt gebruik gemaakt van Aziatische Gongs, Authentieke (Tibetaanse) klankschalen, kristallen schalen, de stem, drums, didgeredoo en talloze Ethnische en Wereldmuziek instrumenten. Ervaar tijdens deze uniekgelegenheid, genietend op je matje, deze innerlijke reis. De opbrengst gaat naar het noodfonds ‘Hulp voor Nepal” van Help in action.

Tijd: inloop vanaf 19:00 uur – start concert 19:30 uur
Locatie: Annakerk, Amsterdamseweg 22 in AmstelveenKosten: €25 p.p.

Opgeven kan via renske@ohmpunctuur.nl


30 december – Namaskär – Amsterdam

Peter Gouw, Brenda Wielders en Rémon Konjanan
Gastspelers:
Eline van der Linden, Joel van der Putten

Een mantra soundhealing concert met de zuiverste kristallen klanken voor mensen die de resonantie naar 2018 willen ervaren. 

Het jaar met het meestergetal 11, één plus één is twee, verbinding dus. Dit wordt het jaar van het tweede chakra; uiten van gevoel, geborgenheid vinden in communities en jouw intuïtie volgen.

Beleef een bijzondere avond waarin je de geometrie van klank op een hoog niveau zal ervaren. Je zult tijdens het mantra healing concert getrakteerd worden op de hoogste, nieuwste en zeker ook zuiverste kristallen resonanties voor jouw aura, chakra’s en natuurlijk de ziel. Gedurende het concert wordt je uitgenodigd om mee te zingen met de mantra’s.

Tijd: inloop vanaf 19:30 uur – start concert 20:00 uur
Locatie: De Ruimte – Weesperzijde 79a – 1091 EJ – Amsterdam
Kosten: €25 p.p. (opbrengst gaat deels naar Help in Action)

Klik hier om je ticket te bestellen voor het concert van Namaskär.

Leave a Reply