Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Workshop De Helende Kracht van Klank  

DSC01167De Helende Kracht van Klank is een intensieve cursus van vier aaneengesloten dagen waarin klankhealing centraal staat, in de vorm van het geven een klankconcert centraal.

Het gebruik van klank als helende kracht gaat vele duizenden jaren terug en is nog steeds (of opnieuw) actueel. Veel mensen hebben al eens een klankconcert bijgewoond of klanken meegekregen in een Welnesscentrum. Maar dit is helaas niet altijd een positieve ervaring voor ze. Omdat de resonantie van klanken ook nog na het concert doorgaan, kunnen mensen in de dagen erna ziek worden, omdat ze datgene wat loskomt niet goed kunnen afvoeren. De toxines blijven in het lichaam achter en kunnen ervaren worden op verschillende manieren. Hoofdpijn, misselijkheid, duizelig, verkrampingen en stemmingswisselingen zijn een paar van de bijwerkingen die op kunnen treden na het bijwonen van een klankconcert dat niet goed is op- en afgebouwd in klank en energie.
Omdat de klachten pas na een aantal dagen of zelfs weken kunnen optreden, herkennen mensen het niet als gevolg van het klankconcert. Voor het werken met klank gaat de opmerking: baat het niet, dan schaadt het niet, dus niet op. Als je werkt met resonantie moet je goed weten wat je doet, wat de klank teweeg kan brengen en hoe je hiermee omgaat, zeker in deze nieuwe tijd. Zo is een bezoek aan het welnesscentrum of helend klankconcert ineens niet zo weldadig meer…

Met de workshop De Helende Kracht van Klank willen wij hier verandering in brengen! Het is tijd dat deze kennis aan zoveel mogelijk klankwerkers doorgegeven wordt, zodat het klankconcert voor iedereen een positieve ervaring wordt en we op deze manier heel veel mensen kunnen helpen door middel van de helende kracht van klank.

Hoe bouw je nou een klankconcert veilig op waarbij je afgestemd bent op de nieuwe tijd en energie, wat kan de resonantie van de klank teweeg brengen en hoe ga je hiermee om, hoe kun je op diepere lagen werken, wat vertelt de klank je over de groep die ligt en hoe speel je daarop in, en je leert je instrumenten op een energetische manier bespelen, zodat je klanken nog helender worden.

intervisie groep 2 00212733600_962329887186119_8295282913511876433_n

 

 

 

 
Doordat je vier aaneengesloten dagen aan de slag gaat met klankhealing en samen de energie opbouwt, haal je alles uit deze training wat erin zit. De cursussen bij Peter gaan verder waar andere eindigen, hij gaat de diepte in zoals geen ander dat kan, mede door zijn helderhorendheid in de klank. Door deze bijzondere, intensieve dagen vol klank, zal je je tevens bewust worden van je eigen transformatieprocessen. Je ontwikkelt je verder als klankwerker en healer. Op professioneel én persoonlijk vlak.

Zou jij je graag willen verdiepen in De Helende Kracht van Klank? Voel je dan meer dan welkom om samen met ons mee op reis te gaan, en te resoneren met een groep gelijkgestemden!

Reacties van cursisten over Peter Gouw

“Het is niet te beschrijven wat jij teweeg brengt bij mensen. Zoveel moois waar harten van open gaan, op individueel en groepsniveau.”

“Peter, die op zijn mooie manier je kennis laat maken met jouw eigen pad, je de mogelijkheden laat zien, maar altijd het Jouw pad laat zijn. Respectvol, met humor, passie en liefde. Je daar waar nodig confronteert op een geheel eigen wijze, leerzaam, veilig, open, waardoor je de mogelijkheid krijgt te groeien. Thuiskomen…”

“Het weekend met Peter en de andere cursisten is voor mij rijk geweest. Het was heel voedend, inspirerend en verhelderend voor me, en dan bedoel ik op breder vlak dan enkel de lesstof.”

“Vooraf begint de reis al zegt Peter. Jaja, het zal wel… maar in de week naar de echte reis toe gebeuren er allerlei dingen en kwam ik in een stroomversnelling. Zo voelt het.”

“Dank aan Peter Gouw voor je wijsheid en je lessen.”

“Het was een mooie en een bijzondere ervaring om met je in contact te komen.”

“Gisteren heb ik een prachtig consult mogen ervaren bij een heel bijzondere man, Peter Gouw. Met zijn enorme wijsheid en ervaring en in diepe verbinding begeleidt en ondersteunt hij je door middel van resonantie. Prachtig.”

“Erg mooie en bijzondere groep. Maar een nog mooiere en bijzondere docent. Die niet schuwt om je liefdevol te confronteren met jezelf… Ik hou van mij!! Dankjewel Peter!!“

12074510_902411479844627_6462452846996501361_n

Voor wie?

Voor (toekomstige) klankhealers, klankwerkers of werk je in een andere vorm met klank en muziek? Geef je klankconcerten of zou je deze willen gaan geven? Dan is dit de training voor jou!

Instrumenten

Neem je instrument(en) mee waar je graag mee werkt: schalen, gong, trommel, fluit, etnische instrumenten, je stem of welk instrument dan ook, en wordt onderdeel van de helende kracht van de klank.

Ohmpunctuur methode

De unieke methode van Ohmpunctuur die in de training behandeld worden, zijn speciaal ontwikkeld door Peter Gouw, deze manier van werken leer je nergens anders.

Data: 

  • Maandag 17 juli t/m donderdag 20 juli 2017

Locatie: 

Deze bijzondere week wordt gegeven op een prachtige en krachtige plek in Langenboom, gelegen midden in de landerijen van het prachtige Brabantse landschap.

Op het groene en rustige domein van de locatie kun je overnachten in je eigen tent of binnen in de zijkamers op je eigen slaapspullen. 

Faciliteiten ter plaatse: douche en toiletten, keuken.

  • Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, Langenboom (Brabant)
  • Inclusief overnachtingen
  • Maaltijden ca. € 50 op locatie te betalen

Kosten:

  • 4-daagse Training De Helende Kracht van Klank € 495

Aanmelden: