Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Ohmpunctuur Jongeren

Onder de naam Ohmpunctuur Jongeren (t/m 35 jaar) helpt Mijke jou met je dilemma’s en keuzestress.

Als jongere ligt je hele leven nog voor je en zit je in een periode waarin je keuzes moet gaan maken die effect gaan hebben op de rest van je levenspad. Studie of reizen, carriere of gezin, los gaan of serieus? En als je hieruit hebt gekozen, welke kant wil je dan op? Want alles is mogelijk. Ik weet hoe dit je eerder lam slaat dan tot actie aanzet. Je hoofd zit te vol en voldoen aan alle verwachtingen is teveel.


Lig je ’s nachts wakker van de volgende vragen?

Wat wil ik nou eigenlijk?
Welke richting moet ik op?
Hoe houd ik alle ballen hoog?
Kan ik dit (vul zelf in) wel?
Hoe kies ik tussen het een en het ander?

En ervaar je fysieke klachten en ben je veel en snel moe?

Dan is het echt tijd om te kiezen voor ondersteuning in de vorm van een coach die weet wat je meemaakt en samen eens met jou naar je keuzes en dilemma’s kan kijken. Want je lichaam geeft duidelijk aan dat het anders moet.

Mijn kracht ligt in de combinatie van coaching speciaal gericht op jouw belevingswereld en het weer laten stromen van jouw energie. In mijn coaching werk ik met de resonantietherapie Ohmpunctuur. Juist door deze resonanties kom je echt een stap verder, je krijgt heldere inzichten in je situatie, je leert voelen wat jij echt wilt en om daadwerkelijk over te gaan op actie waar je wat aan hebt!

Foto's Gemstone mijke+schaal

Behandelingen jongeren

Er worden mij vaak dezelfde vragen gesteld als het op mijn coaching aankomt. Daarom heb ik deze voor jou hieronder op een rijtje gezet.

         1.  Wat maakt mij onderscheidend t.o.v. andere coaches?

De kracht van mijn behandelingen ligt in de combinatie van coaching speciaal gericht op jouw belevingswereld en het letterlijk weer laten stromen van jouw energie. Doordat je begrijpt wat er speelt in jouw leven, kan ik jou helpen op een dieper level. Door de coaching op meerdere niveaus en de praktische oefeningen voor thuis, zijn de aanpassingen en veranderingen voor de lange termijn!

983853_785734444845665_6823705005805889434_n     2.  Wat is het resultaat van resonantiecoaching voor jongeren?

Samen gaan we aan de slag met jouw dilemma’s en stress en wat jouw energie me vertelt. Door een behandeltraject bij mij gaat je energie weer stromen, krijg je meer zelfvertrouwen en sta je weer midden in het leven en weet je welke kant je op wilt. Je kent jezelf beter en weet wat je kunt doen om niet weer in de keuzestress te schieten. 

     3.  Wat als ik mijn klachten niet aanpak?

Als je niet om leert gaan met het maken van keuzes, en de klachten die als een rode draad door je leven lopen, zullen deze je de rest van je leven blijven achtervolgen. Je patronen zullen je blijven belemmeren en je haalt niet uit het even wat erin zit. Dit leidt uiteindelijk tot schuldgevoel, schaamte, burn-out, negativiteit, ziekte, eenzaamheid, niet kunnen functioneren in de maatschappij of fysieke klachten.

     4.  Wordt alleen de klacht waarvoor ik kom aangepakt?

Resonantiecoaching voor jongeren heeft veel meer effect dan alleen het verhelpen van eventuele klachten. Voor mij zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze zullen elkaar altijd beïnvloeden, het één kan niet zonder het ander.

Het doel van de behandeling is dan ook om de oorzaak van je dilemma’s aan te pakken in plaats van de symptomen, om je zo meer bewust te maken van de signalen van je lichaam, en de balans tussen lichaam en geest.

     5.  Wat is mijn werkwijze en wat is jouw voordeel daarvan?

Foto's Gemstone handinhand+stemvork kinIn mijn behandelingen maak ik gebruik van de resonantietherapie Ohmpunctuur en laat ik de energie me leiden. Ik heb bewust geen vastomlijnde werkwijze, ik kijk wat het beste werkt voor jou en volg jouw energie. Wat zijn de aspecten waar je tegenaan loopt of hoe kunnen we hetgeen je zo’n stress bezorgt het beste soepel integreren in jouw leven. Ik ben flexibel en pas mijn behandelmethode speciaal aan op jou. Ik ben confronterend en haal je uit je comfortzone, maar wel op een manier waarop je je veilig voelt, zodat je die extra stap durft te maken.