Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

De Chakra Challenge voor Professionals heeft nu een vervolg! 

Met de psychologie van de 7 chakra’s maak je een eerste stap in de ontwikkeling van je bewustzijn. Waar liggen jouw kwaliteiten, ben je goed gegrond, hoe groot is de liefde voor jezelf en hoe staat het met je hoger bewustzijn? Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren? Door de oefeningen en opdrachten te doen, kom je erachter waar je staat en waar nog aan gewerkt mag worden. 

Met Chakra Challenge 2 word je uitgenodigd om weer een stap verder te zetten in je bewustzijn. In deze challenge gaan we aan de slag met de 5 boeddhistische chakra’s: kruin, keel, hart, navel en geheime chakra. Net als bij de 7 chakra’s heeft ieder boeddhistisch chakra een bepaalde thematiek en symboliek. De 5 chakra’s bevinden zich echter op een diepere laag waardoor je nog meer naar binnen kunt keren en jezelf op de diepere lagen kunt helen.

In een reeks van 10 avonden, wordt er iedere 2 weken een chakra behandeld, van geheim chakra tot kruin, en ervaar je de kristalklank en resonantie van jouw eigen chakra’s.

Tijdens deze Challenge ontdek je hoe je de psychologie van de boeddhistische chakra’s voor jezelf maar ook voor je cliënten kunt laten werken. Wat kom je tegen in het dagelijkse leven en wat kun je doen om dit te transformeren? Om je chakra-ervaring van de avond en de resonanties van de klanken meteen te integreren en je chakra’s stuk voor stuk te stimuleren en in balans te brengen, ga je thuis met de chakra-opdrachten aan de slag. Na afloop van de cursus kun je alles wat je geleerd hebt ook op je eigen cliënten toepassen.

Durf jij de uitdaging weer aan? Om jezelf liefdevol te confronteren? Om nog verder naar binnen te keren en je nog bewuster te worden?

5 chakra’s – 10 avonden – 5 deelnemers 


Cursus: Chakra Challenge 2 voor Professionals

Voor wie: Deze Chakra Challenge is voor iedereen die Chakra Challenge 1 heeft gevolgd en wil leren werken met de psychologie van de 5 chakra’s vanuit een boeddhistische visie. Vooral interessant voor (Ohmpunctuur therapeuten en coaches (i.o.).

Data: Donderdagavond van 19.30 – 22:00 uur – actuele data volgen nog

Docent: Renske Sackman

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur – Sprengenweg 148 te Apeldoorn

Kosten:  10 cursus-avonden inclusief cursusboek: € 295

Aanmelden: via het contactformulier of mail naar renske@ohmpunctuur.nl