Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Annette Eschweiler

Na een jarenlange  carrière in  coaching van teams en professionals die werkzaam waren in de hulpverlening, werd bij mij de innerlijke roep om transformatiewerk te gaan doen steeds nadrukkelijker.

Het reguliere werk voelde meer en meer als tegennatuurlijk, als zwemmen tegen de stroom in. Ik had de behoefte om in dieper contact met mezelf te zijn, en veel meer te gaan leven vanuit een hoger bewustzijn. Na wat schepen te hebben verbrand,  maakte ik een nieuwe start. Dit groeiproces heb ik inmiddels vele jaren geleden bij de hand genomen om los te komen van die constant herhalende patronen. Het aanzien van mijn angsten was fundamenteel voor deze stap en dit groeiproces. Het vroeg om een bewuster geleidt leven, maar vooral ook om van

uit een diepgeworteld esoterische en mystieke kennis, de innerlijke weg te gaan bewandelen.

Reading en healingsessies:

Regelmatig zeg ik tegen mensen: “The only way out is the way in”. Dààr liggen al je antwoorden.

Maar die weg naar binnen is niet altijd eenvoudig en daarbij heb je soms richting nodig. Die buitenwereld trekt zo zeer aan ons dat het bijna tegennatuurlijk voelt om juist naar binnen te gaan. Je ziet dat mensen vaak jaren nodig hebben om van welk lichamelijk of psychische verwonding te herstellen. Men zoekt de antwoorden meestal buiten zichzelf. Zonde van de energie. Het denken, maar vooral het geloof daarin, zorgt er voor dat we worden weg getrokken van die diepere verbinding met onszelf. Daarom zie je ook vaak dat mensen enorm  vermoeidheid zijn geraakt.

Energie neemt altijd de kortste weg. Kijk maar naar een rivier, en zie hoe het water om de stenen en stronken heen beweegt. En precies dát is nou net iets dat het overgrote deel van de mensen niet doet. Die stoppen vaak al hun energie in zaken die hen niet verder helpt. Metaforisch gezien richten zij al hun energie op alle bomen, stronken en stenen die in de rivier liggen en de doorgang van het water tegen houden.

In essentie zijn wij die lekker stromende rivier. Maar na onze geboorte is die essentie steeds meer versluierd geraakt. We zijn gaandeweg meer en meer de verhalen gaan geloven waarin we opgroeide. Wij zijn de acteurs geworden in ons eigen imaginaire droom, omdat we niet meer weten wie we echt zijn. The dreamer and his dream.

Mijn reading en healing is voor mensen die in dit bewustzijn zijn gegroeid. Die weten dat de uitweg van hun problemen niet ligt in het maar blijven vertellen van je verhaal. Maar die weten dat hun pijn en hun verdriet alleen maar haakjes zijn om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik help je daarbij, ik geef je richting in die zoektocht, en haal de laatste weerhaken uit jouw lichaam en hoofd.

De ervaring leert inmiddels dat dat heel snel kan, geen uren praten meer, want in deze steeds bewust wordende tijd is dat niet meer nodig, want als energetisch werkende coach  is het voor mij direct duidelijk wat jij nodig hebt. “To the point”.

Betaling:

Door deze kortere manier van coachen wil ik het volgende voorstellen.

Mijn normale tarief voor 1.5 uur is € 95. Nu wil ik één euro per minuut rekenen. Dus wanneer jij bovenstaande tekst herkent en al volgens die principes leeft, dan schat ik in dat ik gemiddeld een klein half uur nodig om jou de richtingen aan te wijzen die jij nodig hebt. Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat jij weet hoe jij verder kan. Goeie deal toch?


Afspraak maken dat kan via annette@spiritclick.nl of via 06-21576323


Reacties van clienten:

“Lieve Annette, je bent echt geniaal! Ik kan het weten, want Hans en ik hadden samen maar 20 mibuten nodig! En hup….het was helder!

Geweldig Annette Eschweiler, wat mooi omschreven weer. Niemand kan met coaching je innerlijk rivier weer beter laten stromen als jij. Ik gun het iedereen! Je hoeft het wiel niet steeds weer zelf uit te vinden, durf om ondersteuning te vragen zo dat jij weer de handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent. Stop je energie in waar het om gaat.”

“Verder op de trap van bewustzijn met steeds minder RUIS”