Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

NIEUW!! Voor iedereen die wil leren werken volgens de unieke Ohmpunctuur Methode en dit ook gelijk op anderen (je partner, familie, kinderen, vrienden…) wil toepassen, is er nu de Ohmpunctuur Combimodule 1+2. In deze unieke drie-daagse module worden de technieken van module 1 en 2 gecombineerd en leer je werken met de stemvorken en de klankschaal.

Module 1:

In Module 1 leer je jezelf te reinigen met een set van drie stemvorken door je aura en chakra’s schoon te maken om de balans weer te vinden. Ook leer je hoe je weer de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden. Deze unieke methode is ontwikkeld door Ohmpunctuur. Deze manier van werken met de stemvorken kun je nergens anders leren en er bestaat geen effectievere methode om jezelf weer in balans te brengen én te houden. De Module 1 is een must voor iedereen die zichzelf nu en preventief wil helpen! Lees hier meer over module 1.

Module 2:

In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende sound healing. In Module 1 leer je hoe je deze voor jezelf kunt gebruiken, in Module 2 leer je de basistechnieken van de Ohmpunctuur Sound Healing op een ander toe te passen. Onder andere door met de stemvorken op de wervelkolom te werken, die verbonden zijn met al onze organen en chakra’s. Verder verdiepen we ons verder in de chakra psychologie o.a. door zelfreflectie, en komt het masseren met de klankschaal aan bod. Lees hier meer over module 2.

 

Combi-module Ohmpunctuur 1 en 2

Data: Voor actuele data kijk je in de agenda

Tijd: 3 lesdagen van 10:30 – 16:30 uur

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn.

Docent: Peter Gouw & Renske Sackman

Kosten:

  • 3-daagse module INCLUSIEF cursusboek én materialen: €949

Benodigde materialen:

  • Auracleaners € 99
  • Mid Ohm stemvork € 55
  • Low Ohm stemvork € 75
  • Klankschaal Hart incl. klopper en draaistick € 195
    (De kosten van de materialen zitten al bij de totaalprijs in)

Examen:

  • De module wordt gevolgd door ca. vier maanden oefenen en daarna een afsluitende terugkomdag.
  • De kosten voor de terugkomdag zijn € 75.
  • De terugkomdag is een VERPLICHT onderdeel van de Module.

Inschrijven
Je kunt hier aanmelden of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl