Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Een Training op Maat is een persoonlijke training die specifiek op jouw behoeften en kwaliteiten is afgestemd. In deze training gaan we samen kijken naar je zwakke en sterke punten en jouw specifieke vragen zodat je weer in verbinding komt met wie je bent. In deze op maat training wordt je op een verrassende, inspirerende en energetische manier geprikkeld door inspanning, ontspanning en creatieve activiteiten en word je uitgenodigd om je eigen grenzen verkennen. Hierdoor ga je je oude overtuigingen en patronen te doorbreken. To the point in je leven, in je werk en je ambities.

De Training op Maat kan individueel gevolgd worden of met een groep: Individueel Op Maat en Groep Op Maat.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden, geef ons aan welke Ohmpunctuur technieken je wilt leren en of dit voor een specifieke doelgroep is, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op met Peter Gouw via 06-53814446 of stuur een mail met je vraag naar renske@ohmpunctuur.nl.    

Praktische informatie Training op Maat

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148, Apeldoorn

Opbouw: 2 aaneengesloten trainingsdagen en een terugkomdag

Data: in overleg

Tijden: Start trainingsdag 1 – 10.30 uur. Einde trainingsdag 2: 16:30 uur. Trainingsdag 3: 10:30 – 16:30 uur.

Kosten:

Trainingsdag: individuele 3-daagse training op maat €1197 (€ 399 per dag)
Prijs op aanvraag voor meerdere personen.

Wil je met een groep komen, stuur dan een mail met je wensen en gegevens naar renske@ohmpunctuur.nl voor een aangepast programma (Groep Op Maat).

Inclusief: De 2 aaneengesloten trainingsdagen zijn inclusief maaltijden en overnachting

Exclusief: Materialen. De materialen zijn in overleg, welke zijn er nodig en wat heb je eventueel zelf al.

Als je inhoudelijke vragen hebt of jouw gewenste Training mogelijk is, over hoe jouw Training eruit kan komen te zien en hoe lang er ongeveer qua tijd nodig voor is om het gevraagde te leren, kun je Peter Gouw bellen op 06-53814446 (best bereikbaar ’s avonds na 20.00 uur)  om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.