Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Peter Gouw is door Lama Gangchen van het Albagnano Healing Centre in Verbania te Italië, ingewijd in de eeuwenoude Healing-methode met de originele Tibetaanse klankschalen. Dit is een unieke manier van klankschaal-healing, die nu pas mag worden vrijgegeven. Door zijn inwijding mag Peter nu ook lesgeven in deze techniek.

In deze unieke jaaropleiding leer je de echte traditionele Tibetaanse leer van het werken met de klankschaal, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. Wat is de impact van deze klanken op het lichaam? En hoe kan je jezelf hiermee helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen? Peter maakt hierbij o.a. gebruik van klanken en mantra’s die betrekking hebben op lichaam en geest.

Een intensieve en zeer bijzondere opleiding waarin je door het werken met de klankschaal volgens de oude traditie, je tevens bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen.

De jaaropleiding is een vervolg op de reis naar het klooster van Lama Gangchen die Ohmpunctuur in oktober organiseert. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige reis.  

Jaaropleiding: Dharma of Sound

Voor wie: Deze jaaropleiding is voor iedereen die heeft deelgenomen aan de reis naar het Albagnano Healing Meditation Center en interesse heeft in het Boeddhisme en op echte traditionele wijze wil leren werken met de klankschaal. De opleiding vraagt een grote betrokkenheid en inzet. 

Data: 1x per maand op dinsdagavond, van 19:30 – 22:-00 uur (m.u.v. de schoolvakanties).

Start: dinsdag 23 januari 2018

Locatie: In de Gompa van Praktijk Ohmpunctuur – Sprengenweg 148 te Apeldoorn

Benodigdheden: oude Tibetaanse klankschaal (aan te schaffen via Ohmpunctuur)

Aanmelden: Stuur je motivatie via het contactformulier of mail naar renske@ohmpunctuur.nl 

De Dharma of Sound sponsort ook de uitbreiding van het Albagnano Healing & Meditation Center in Italië.
Klik hier voor meer informatie over deze plannen, uitgelegd door Lama Michel Rinpoche.