Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Module 1 – Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Ohmpunctuur Methode!

In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur  op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Niet alleen door de overvloed van geluiden en stralingen (electrosmog), maar ook door stress, emoties en energetisch vuil van jezelf en anderen. Door deze vervuiling in de aura, en blokkades in de energiebanen en chakra’s kunnen dagelijkse en oude emoties en patronen niet ontladen worden. Je raakt uit balans en daarmee je unieke trillingspatroon kwijt. Het kan leiden tot vervelende klachten, zoals veel en snel moe, weinig energie, je grenzen moeilijk kunnen stellen en om keuzes te maken, laag zelfbeeld, somber zijn en negativiteit, en zelfs tot burn-out, ziekte en het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten.

IMG_1565In Module 1 leer je jezelf te reinigen met een set van drie stemvorken door je aura en chakra’s schoon te maken om de balans weer te vinden. Ook leer je hoe je weer de juiste energie toevoegt om deze balans te behouden. Deze unieke methode is ontwikkeld door Ohmpunctuur. Deze manier van werken met de stemvorken kun je nergens anders leren en er bestaat geen effectievere methode om jezelf weer in balans te brengen én te houden. De Module 1 is een must voor iedereen die zichzelf nu en preventief wil helpen!

En voor professionals in empathische beroepen en mensen die werken in de dienstverlenende zorg is de Module bijna een noodzakelijke aanvulling.

Twee lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur.
Kijk in de agenda wanneer er weer een Module 1 van start gaat!

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn.

Docent: Renske Sackman

Kosten:

  • 2-daagse Module inclusief cursusboek € 245
  • Auracleaners € 99
  • Mid Ohm stemvork € 55
  • Totaal € 399

Inschrijven
Je kunt hier aanmelden of via renske@ohmpunctuur.nl.