Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Module 2 – Sound healing en Zelfreflectie

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode!

uitleg tenen

In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende sound healing. In Module 1 leer je hoe je deze methode voor jezelf kunt gebruiken, in Module 2 leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur Sound Healing op een ander toe te passen. Onder andere door met de stemvorken op de wervelkolom te werken, die verbonden zijn met al onze organen en chakra’s. Verder verdiepen we ons verder in de chakra psychologie o.a. door zelfreflectie, en komt het masseren met de klankschaal aan bod.

Deze unieke methode  is speciaal ontwikkeld door Ohmpunctuur, deze manier van werken met de stemvorken en de klankschaal kun je nergens anders leren!

Benodigdheden:

  • Low Ohm stemvork
  • Klankschaal Hart

De Ohmpunctuur Klankschalen

Behandelvormen (4)Bij Ohmpunctuur zijn we zeer streng op de kwaliteit van de klankschalen en werken we alleen met schalen die door ons zijn uitgezocht. Vooral omdat we met de schalen op het lichaam gaan werken, is de kwaliteit uiterst belangrijk, dit omdat je anders geen accurate klankdiagnose kan stellen, maar ook zelfs in het ergste geval de organen uit balans kan brengen.

Er worden tegenwoordig weer volop nieuwe, maar oud lijkende schalen gemaakt door de vakkundige koperslagers in India en Nepal, en is het moeilijk om een kwalitatief hoogwaardige klankschaal te onderscheiden. Een klankschaal zoek je dan ook niet alleen uit met je gehoor, maar met al je zintuigen afgestemd op klankdiagnose. Door de jarenlange ervaring van Peter Gouw zoekt hij met liefde een schaal van kwaliteit voor je uit, waar je met een gerust hart tijdens de modules van Ohmpunctuur op het lichaam van je cliënt leert werken. Onze schalen komen uit India en hebben de blessing van Lama Gangchen.

Drie lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur en een afsluitend examen.
Kijk in de agenda wanneer er weer een Module 2 van start gaat!

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn.

Kosten:

  • 3-daagse Module inclusief cursusboek € 369
  • Low Ohm stemvork € 70
  • Klankschaal Hart incl. klopper en draaistick € 195
  • Totaal: € 634

Examen:

  • De module wordt gevolgd door ca. drie maanden oefenen en daarna een afsluitende terugkomdag.
  • De kosten voor deze terugkomdag zijn € 75.
  • De terugkomdag is een VERPLICHT onderdeel van de Module.

Inschrijven
Je kunt hier aanmelden of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl