Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Module 5 – Geometrische Sound Healing en Acupunctuurpunten

In de vijfde module leer je met de Ohmpunctuur werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur protocollen (o.a. relax- en migrainepunten). Alles wat je tot nu toe hebt geleerd, integreer je in deze specifieke sound healing via de acupunctuurpunten (meridianen, chakra’s en aura). Voor de lage onderrugpijnen gebruiken we de Osteo Ohm stemvork.

Het is nu ook mogelijk om de kristallen basis en hoge bewustzijnsschaal aan de sound healing toe te voegen, naast de kristallen hart schaal die je in Module 3 hebt geïntegreerd in de sound healing.

Ook wordt de Gong nu geïntegreerd in de Ohmpunctuur sound healing. Omdat we in de Module meteen aan de slag gaan met het werken met de gong in de sound healing, is een voorwaarde aan deelname aan Module 5 dat je deel hebt genomen aan de eerste Gong Workshop, zodat je al de basistechnieken van het werken met de gong onder de knie hebt. Klik hier voor meer informatie.

Drie lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur en een afsluitend examen.

Heb je Module 4 afgerond en wil je graag verder met Module 5, stuur Renske een mail via renske@ohmpunctuur.nl en meld je aan!

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn.

Voorwaarde deelname Module 5:

  • Deelname workshop Ohmpunctuur en Gong I

Kosten:

  • 3-daagse Module inclusief cursusboek € 369
  • Osteo stemvork € 75
  • Totaal: € 444

Examen:

  • De module wordt gevolgd door ca. 6 maanden oefenen, inleveren van 6 casussen en tot slot een afsluitend examen.
  • De kosten voor het examen zijn € 75.
  • Het examen is een VERPLICHT onderdeel van de Module.

Inschrijven
Je kunt hier aanmelden of stuur een mail naar renske@ohmpunctuur.nl