Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Duo behandeling

Duo behandeling

Peter Gouw en Jolanda Vijverberg, één van onze Module 1 Docenten, bundelen hun krachten in resonantie in een behandeling voor jullie samen!

Duo behandeling
Samen weer in resonantie door een Duo behandeling, welke gegeven wordt door Peter Gouw en Jolanda Vijverberg samen. Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie.

Misschien kost het jullie beiden overdag moeite om de relatie in stand te houden, maar wist je dat jullie elkaar ook ‘s nachts tijdens het slapen voeden in energie? Hier zijn we ons veelal niet van bewust. Hierdoor kan het zijn dat jij een stevige basis in de relatie biedt, terwijl de ander jou voedt in creativiteit of liefde. Eigenlijk een hele goede combinatie dus. Maar als de energie uit balans is bij één of beiden, kan het gevolg zijn dat de een fris en fruitig opstaat de volgende morgen, terwijl de ander het gevoel heeft helemaal niet geslapen te hebben. Jullie samen betekenen dus bewust en onbewust veel voor elkaar in energie!

Tijdens de Duo behandeling kunnen we jullie energie bewust samen in het hier en nu laten resoneren waardoor inzicht in de ander en begrip volgt en de communicatie voor een betere verstandhouding weer in balans komt. De resultaten zijn een 100% match om weer in verbinding te zijn met elkaar. Geen vermoeiende gesprekken meer, maar gelijk resultaat in verbinding door resonantie!

Wil je een afspraak maken voor deze behandeling?
Mail dan naar mijke@ohmpunctuur.nl.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.