Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Ohmpunctuur klanknieuws – mei 2018

 

Na lang wachten was het eind april dan eindelijk zo ver: de tweede klanktafel van Ohmpunctuur is gearriveerd! Ook deze tafel is weer vakkundig en helemaal met de hand gemaakt door Martien Hontelez. Wij zijn blij 🙂

     

De klanktafel
De trillingen van de snaren van de klanktafel dringen op subtiele wijze door in het lichaam van de erop gelegen cliënt en geven een fijne, diepe ontspanning van lichaam en geest. De boventoonrijke klanken hebben een rustgevende werking op de activiteit van de hersenen.

De tafel is gestemd in de frequentie 112 Hz. Deze frequentie resoneert met de Theta-golven in de hersenen en stimuleert een diep meditatieve staat. De resonanties zijn omhullend, ontspannend en zorgen voor een leeg hoofd.

Om onze nieuwste aanwinst te vieren, roepen wij de maand mei uit tot de Maand van de Klanktafel! Dat betekent dat er een aantal behandelingen met de klanktafel extra in het zonnetje komen te staan:
————————-
Duo-behandeling

Komt het je bekend voor dat je partner je niet meer begrijpt en heb je het gevoel dat jullie steeds meer uit elkaar groeien? Dan is de Duo behandeling wellicht wat voor jullie. 

Twee klanktafels, 22 (kristallen) klankschalen, 4 gongen, de stemvorken en de energie van Peter en Renske zorgen ervoor dat jullie energie bewust samen in het hier en nu gaat resoneren. Hierdoor volgt inzicht en begrip in de ander en komt de communicatie voor een betere verstandhouding weer in balans. De resultaten zijn een 100% match om weer in verbinding te zijn met elkaar. Geen vermoeiende gesprekken meer, maar gelijk resultaat in verbinding door resonantie!

Speciale aanbieding in de maand mei:
Duo-behandeling – ca 2 uur – €125 p.p. (normaliter kost deze behandeling €175 p.p.) 

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor deze unieke behandeling met korting op de volgende data: 8 mei & 23 mei.

Kun je niet op deze data, maar wil je wel graag een duo-behandeling? Neem dan contact op met Renske voor de mogelijkheden. 


————————-
Sound Healing
Toe aan diepe ontspanning en een leeg hoofd? Dan heeft Ohmpunctuur nu voor jou de Sound Healing!

Bij deze behandeling mag je plaats nemen op de klanktafel en wordt je uitgenodigd om je te laten meevoeren door de tonen en resonanties van de klanktafel. De klanktafel is speciaal afgestemd op 112 hz waardoor je een diepe staat van ontspanning bereikt. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de gongen, (kristallen) klankschalen en de stemvorken zodat je energie weer lekker gaat stromen. De Sound Healing wordt gegeven door Renske. Haar zachte energie zorgt ervoor dat je met een leeg hoofd en ontspannen lijf de praktijk weer verlaat.

Deze behandeling is tevens te boeken in combinatie met een heerlijke ontspanningsmassage. 

Speciale aanbieding in de maand mei:
Sound Healing – 1 uur – €50 (i.p.v. €65)
Sound Healing & Massage – 1,5 uur – €80 (i.p.v. €95)

Wil je de werking van onze prachtige klanktafels ook zelf eens ervaren? Maak dan gauw een afspraak via renske@ohmpunctuur.nl.


Ontwikkelingen Dharma of Sound

In 2017 is Peter voor het eerst gestart met de jaaropleiding Dharma of Sound. Een opleiding waarin hij mensen opleidt in de traditionele Tibetaanse Sound Healing. Begin 2018 is een tweede groep mooie mensen gestart en is de Dharma of Sound zich aan het uitbreiden. Iets waar wij ontzettend trots op zijn! Tijdens onze reis naar de Borobudur in Indonesië afgelopen maart bleek er ook veel interesse te zijn vanuit het buitenland. Redenen genoeg om de Dharma of Sound in een professioneler en meertalig jasje te steken. We zijn hard aan het werk aan de nieuwe website www.dharmaofsound.com. Op deze website zal je naast interessante artikelen, nieuwsberichten en foto’s ook onze agenda vinden. Hierin staat onder andere de planning van de Dharma of Sound Jaaropleiding (groep 01 en groep 02), Sound of Metta en de nieuwe workshops. 


Agenda

26 mei Masterclass Gouden Stemvorken (VOL)
1 t/m 3 juni Ohmpunctuur Module 2
7 t/m 10 juni Combi-module Ohmpunctuur & Driedimensionale Massage
16 juni 1-daagse Introductietraining Ohmpunctuur
24 juni Workshop Mala & Mantra
29 juni t/m 1 juli Combi-workshop Ohmpunctuur module 1 & 2
6 t/m 8 juli Energetisch werken met de gong

Voor meer informatie over onze behandelingen, opleidingen en workshops of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Renske via renske@ohmpunctuur.nl. Wij hopen je snel een keertje te zien!

Met vriendelijke klankgroet,

Peter Gouw & Renske Sackman
Ohmpunctuur

Wil je onze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Stuur dan een mail naar renske@ohmpunctuur.nl.