Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

De Workshops Therapeutisch werken met de Gong I en II zijn bijzondere 3-daagse Workshops waarin je met de Gong leert werken in combinatie met de stemvorken, volgens de unieke Ohmpunctuur methode.

Workshop Therapeutisch werken met de Gong I

IMG_6194

De eerste 2 Modules en de Gong workshops komen allemaal samen tijdens het Therapeutisch werken met de Gong!

Tijdens deze intensieve en bijzondere 3-daagse workshop leer je werken met een combinatie van je Basis gong, hoge bewustzijnsgong, je vier basis stemvorken en Tibetaanse hartschaal om zo de energie helemaal af te stemmen op jouw cliënt. De basis van de Gong Healing op de aura en de chakra’s, een combinatie waar Peter zelf al jaren mee werkt en welke hij graag aan jou wil overdragen!

Voorwaarden
Voorafgaand deze workshop volg je eerst de Workshop Ohmpunctuur en GongModule 1 en Module 2. Drie weekenden waarin je de basisprincipes en technieken leert volgens de unieke Ohmpunctuur methode. Je leert hoe met de Gong te werken op de chakra’s, het stellen van een heldere klankdiagnose en hierop de werken (Ohmpunctuur en Gong), hoe je jezelf energetisch beschermt en in balans houdt tijdens het werken met cliënten (Module 1), en de basisbehandeling werken met de stemvorken en de Tibetaanse hartschaal (Module 2).

Na het volgen van deze Modules en eerste Gong workshop heb je voldoende technieken en kennis omtrent de gong en de stemvorken in huis om deel te nemen aan de Workshop Therapeutisch werken met de Gong. Dit om meteen de diepte in te kunnen gaan tijdens het Therapeutisch werken met de Gong.

Praktische informatie

Data: Kijk voor de actuele data in de agenda

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn

Kosten workshop: € 495,-

Voorwaarden: minimaal deelgenomen aan Workshop Ohmpunctuur en Gong, Module 1 en Module 2

Exclusief: materialen

Materialen: Hoge bewustzijnsgong € 600


Workshop Therapeutisch werken met de Gong II

IMG_6194

De verdieping op het Therapeutisch werken met de Gong I.

Tijdens deze 3-daagse workshop ga je de verdieping in van Therapeutisch werken met de Gong I. Met een combinatie van je Basis gong, hoge bewustzijnsgong, de chakra stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen om zo de energie helemaal af te stemmen op jouw cliënt. Een Gong Healing op de aura en de chakra’s, een combinatie waar Peter zelf al jaren mee werkt en welke hij graag aan jou wil overdragen!

Praktische informatie 

Data:Kijk voor de actuele data in de agenda

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur, Sprengenweg 148 te Apeldoorn

Kosten: € 495,- 

Voorwaarden: deelgenomen aan de workshop Therapeutisch werken met de Gong, Module 3 en 4

Exclusief: materialen