Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Aanvullende Module: Ohmpunctuur & Kinderen

In deze aanvullende module leer je hoe je de Ohmpunctuur behandeling op kinderen kunt toepassen. De kinderen van deze tijd geven steeds vaker blijk van een grote ‘eigen-wijsheid’ en intuïtieve kwaliteiten. Hoe zet je je stemvorken en hartschaal in voor de kids van nu? Daarnaast zal ook Manuela Vonsee haar kennis met jullie delen. Manuela werkt als juffie op een antroposofische basisschool. Kortom, een hele leuke Module, ook voor jouw eigen innerlijke kind!

In Module 2 heb je geleerd hoe je de basisbehandeling van de Ohmpunctuur methode kunt toepassen op volwassenen. In deze aanvulling leer je hoe dit dan toepast op kinderen. De methode van Ohmpunctuur voor kinderen is gebaseerd op het energieveld en de resonantie van het kind. Hoe zet je de kennis van de basisbehandeling in voor het kind en de ouder?

De liefde die ouders elke dag van hun kinderen ontvangen krijgen ze nu dubbel en dwars terug door op een speelse wijze met resonantie en muziek te werken. Deze module is bedoeld voor de Ohmpunctuur Therapeut die de kinderen van nu op een unieke manier wil begeleiden, samen met hun ouders. Met deze Module zet je een stap in de belevingswereld van het kind. Zij beleven de wereld om hen heen op een eigen manier, en je kunt ze door middel van klank en resonantie makkelijker bereiken. Ze vinden het heerlijk om creatief met klank bezig te zijn. 

Reacties van cursisten:

Zo fijn!! Het innerlijk kind in mij mocht weer heerlijk spelen, oefenen en voelen, wat een kadootje. Nu voor mezelf en straks voor al die kinderen die het zo nodig hebben in deze tijd. Want ‘wie de kinderen heeft heeft de toekomst’ zoals Peter Gouw dat altijd zo mooi zegt! Samen spelen, muziek maken, voelen om weer in een diepere verbinding te komen met je kind waar je de zelfde taal spreek. Voelt en begrijpt wat er gebeurt en ombuigen zodat er weer balans is in de verbinding tussen jou en je kind. En het kind in zichzelf. SPELEN!! Het grootste kado wat je je kind en jezelf kan geven!

Ieder mens heeft zijn eigen trilling en dmv resonantie bewerkstelligt Ohmpunctuur een therapeutisch effect op de gehele mens. Het heeft weer kracht bij gezet in mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en om kinderen/mensen te inspireren tot een bewust, gezond en gelukkig leven.

Wat een mooie opleiding, verhaaltjes, contact maken met kindertjes die zich afsluiten, samenwerking van mama en/ of papa tijdens de behandeling en en en….. Wat een heerlijk weekeinde!” 

Aanvullende Module: Ohmpunctuur & Kinderen

Voor wie: Ohmpunctuur Therapeuten (in opleiding)

Voorwaarde: Minimaal deelgenomen aan Module 1 en 2

Data: 18 en 19 november 2017 van 10.30 – 16.30 uur

Locatie: Praktijk Ohmpunctuur

Meenemen: Je materialen van Module 1 en 2, comfortabele kleding, lunch, pen en papier. 

Benodigdheden:

  • Sonic Ohm stemvork incl. activator € 60
  • Osteo stemvork € 75
  • Optioneel: Low Ohm stemvork 
  • Optioneel: Tempelschaal 
  • Optioneel: Sansula

Kosten:

  • 2-daagse Module inclusief cursusboek € 325
  • Sonic Ohm stemvork incl. activator € 60
  • Osteo stemvork € 75
  • Low Ohm stemvork € 65
  • Tempelschaal ca. € 1.000

 

Aanmelden: via het contactformulier of mail naar renske@ohmpunctuur.nl