Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Ohmpunctuur

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie. Het is een reflextechniek en maakt gebruik van de aloude Chinese acupunctuurkennis. De naalden zijn vervangen door speciale stemvorken met diverse frequenties, gecombineerd met kristallen klankschalen en planetaire gongs.

Lees meer

Over Peter Gouw

Peter Gouw, musicus, docent en werkzaam als Energetisch Resonantie Therapeut bij Ohmpunctuur, begeleidt en ondersteunt individuen en groepen bij het vinden van hun persoonlijke natuurlijke (klank)bestemming.

Lees meer

Reacties

Bijzondere verhalen en ervaringen van cliënten, studenten en deelnemers van Ohmpunctuur.
Wil je ook jouw verhaal met ons delen? Vul dan ons reactieformulier in, wij horen graag jouw ervaring met Ohmpunctuur.

Lees meer

Therapeuten

Een overzicht van de erkende Ohmpunctuur therapeuten. Deze mensen zijn nog in opleiding of hebben de gehele opleiding met goed gevolg afgerond.

Lees meer

Samenwerkingen

Overzicht van personen en bedrijven waar Ohmpunctuur graag en regelmatig mee samenwerkt.

Lees meer

Nieuws

Volg het nieuws omtrent Ohmpunctuur!

Lees meer

Video

Filmpjes van de bezigheden van Ohmpunctuur.

Lees meer

Motivatie & Missie

Ohmpunctuur heeft mij persoonlijk veel gebracht. Het is een geweldige vorm van klanktherapie die je weer terug brengt naar je eigen unieke trillingspatroon. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen en bewust te maken van de helende werking van klank en resonantie en de toepassing hiervan op een verantwoorde manier.

Lees meer

Het verhaal achter 432hz

Muziek is belangrijk. Het doet ons iets, het brengt ons in bepaalde stemmingen, het stemt ons letterlijk af op het universum. Het kan ons vrolijk maken, bedroefd, meditatief of in wat voor stemming dan ook.

Lees meer