Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Opleiding tot Ohmpunctuur sound healer

Ohmpunctuur sound healing is een vorm van sound healing waarbij gebruik gemaakt wordt van muziek en resonanties om de ontwikkeling en het welzijn van mensen te ondersteunen.

Lees meer

Module 1 Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie 

Leer werken met de stemvorken volgens de unieke Ohmpunctuur Methode! In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toepassen door het werken met de Mid Ohm stemvork, de Aura Cleaners en de psychologie van de chakra’s en aura.

Lees meer

Module 2 sound healing en Zelfreflectie

Leer werken met de stemvorken en de klankschaal volgens de unieke Ohmpunctuur methode! In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende vorm van sound healing.

Lees meer

Module 3 Chakra stemvorken en kristalklank

In de derde module leer je werken met de zeven Chakra stemvorken. Dit geeft je nog meer precisie in je werk met resonantie en dus een verdieping van de Ohmpunctuur Sound Healing.

Lees meer

Module 4 Planetaire stemvorken en Klankdiagnose

Leer werken met een uitgebreide set stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen! In de vierde module gaan we weer een stap verder in de Ohmpunctuur Sound Healing.

Lees meer

Module 5 geometrische sound healing en Acupunctuurpunten

In de vijfde module leer je met Ohmpunctuur Sound Healing werken op specifieke resonantiepunten gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Het zijn diverse energetische Ohmpunctuur protocollen (o.a. relax- en migrainepunten).

Lees meer

Module 6 Masterclass Ohmpunctuur

In deze module c.q. seminar verplaatsen we ons naar het buitenland (Slovenië of Frankrijk). In deze laatste masterclass ga je internationaal samenwerken met andere Ohmpunctuur sound healers. 

Lees meer