Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Renske Sackman werkt sinds mei 2017 als personal assistant voor Ohmpunctuur en verzorgt de administratie en de marketing. Daarnaast is Renske ook docent bij Ohmpunctuur en geeft ze onder andere les in Module 1 en 2 en in de Dharma of Sound, de boeddhistische jaaropleiding van Ohmpunctuur.

Naast de werkzaamheden die Renske voor Ohmpunctuur verricht, heeft ze ook een eigen bedrijf: Sound of Metta. Onder deze naam geeft ze klankhealingen en diverse opleidingen, waaronder:

Renske heeft altijd al een passie gehad voor onderwijs. Ze heeft lange tijd als docent en studiecoach gewerkt bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft hier vele studenten begeleid in hun studie en persoonlijke ontwikkeling. Het is haar missie om mensen te begeleiden op hun pad naar bewustwording. Hiervoor maakt ze gebruik van de psychologie en filosofie van het Tibetaans boeddhisme. Renske volgt studies bij Lama Gangchen Rinpoche, Lama Michel Rinpoche en Lama Caroline. De kennis en wijsheid die ze hier op doet maakt ze toegankelijk en toepasbaar voor iedereen.

Verder is Renske opgeleid als geometrisch resonantie-therapeut door Peter J. Gouw. De klankhealingen die ze geeft zijn gebaseerd op de Ohmpunctuur-methode. Ze maakt onder andere gebruik van stemvorken, authentieke klankschalen en Aziatische gongen om mensen door middel van resonantie te ondersteunen in hun bewustwordingsprocessen.

Luister hier naar het interview met Renske Sackman over de do’s en don’ts van marketing.