Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Mensen met wie ohmpunctuur samenwerkt


Annette Eschweiler – coach

“Mijn reading en healing is voor mensen die in hun bewustzijn zijn gegroeid. Die weten dat de uitweg van hun problemen niet ligt in het maar blijven vertellen van je verhaal. Maar die weten dat hun pijn en hun verdriet alleen maar haakjes zijn om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik help je daarbij, ik geef je richting in die zoektocht, en haal de laatste weerhaken uit jouw lichaam en hoofd.

De ervaring leert inmiddels dat dat heel snel kan, geen uren praten meer, want in deze steeds bewust wordende tijd is dat niet meer nodig, want als energetisch werkende coach  is het voor mij direct duidelijk wat jij nodig hebt. “To the point”.”

Lees hier meer over Annette en haar werkwijze.

Naast deze bijzondere manier van coaching geeft Annette ook hele mooie tarotreadingen. 

Lees hier meer over de tarotreadingen van Annette.


Namaskär

Namaskär is een initiatief van Peter Gouw, Brenda Wielders en Rémon Konjanan. Zij maken samen al geruime tijd energetische wereldmuziek. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende ethnische instrumenten. 

Namaskar is te boeken voor sound healings, festivals en spirituele evenementen. 

Luister hier naar de nieuwste song van Namaskär!

T 06-43208913
P Zwolle


foto-sil-piano

Silvia Dragt
Magic Tones

Mijn naam is Silvia Dragt en muziek is mijn grote passie! Ik speel met heel veel liefde piano en weet als geen ander wat de helende kracht van muziek kan zijn. Magic Tones richt zich op de helende werking van muziek en klank.

Wat doe ik precies?
Ik stem me af op de energie en de ziel van de persoon of groep, en voel op dat moment wat er nodig is voor de desbetreffende persoon/personen qua tonen en frequenties. Vervolgens speel ik de piano-improvisaties die geheel afgestemd zijn op de unieke energie van de persoon of groep. Er ontstaat dan ook muziek die precies past op dat moment en exact dat thema voelbaar maakt, waar op dat moment klank of frequentie voor nodig is. Door middel van mijn pianomuziek breng ik de resonanties over. Dat wat geblokkeerd is, komt weer vrij en de klanken kunnen het zelfhelend vermogen van lichaam en geest weer herstellen.

Wat ik terug hoor van de mensen die mijn muziek hebben ervaren, is dat ze weer hebben gevoeld wie ze werkelijk zijn, ze voelen weer waar hun potentie ligt, hun kracht. De muziek kan ook oude gevoelens los maken, die vastzaten. Of thema’s aan het licht brengen die op dat moment spelen. De tonen van de muziek (frequenties) doen het werk, het is een wonderlijk proces. Ik geef lig-concerten voor groepen, individuele sessies voor zowel kinderen als volwassenen en heb onlangs ook heel fijn mee mogen werken aan een nummer op de cd van Peter Gouw en Brenda Wielders van Namaskar.

Ik gun het iedereen om te ervaren wat de kracht is van helende muziek en ben dan ook heel dankbaar dat ik dit mooie vervullende werk mag doen.

W www.magictones.nl
M silvia@magictones.nl
T 06-15310253
P Hoofddorp


mandySanna Kaper
VieJaLee!

ViaJaLee! is van Sanna Kaper. Sanna maakt duurzame, handgemaakte, unieke accessoires en gebruiksvoorwerpen, die het leven mooier maken. Elk exemplaar is handgemaakt. Vaak ook geborduurd, maar altijd uniek en aaibaar. Het is fijn om vanuit iets ouds, dat zijn functie verloren heeft, iets nieuws te maken. Dat geeft een mooi tegenwicht voor de wegwerpmaatschappij waarin wij leven.

W www.viejalee.nl of webwinkel.viejalee.nl
M info@viejalee.nl
T 06-29023594
P Aalsmeer (Atelier)