Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.


Geometrische Sound healing

De Ohmpunctuur Geometrische Sound Healing is een vorm van healing waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens. Geluid is klank en klank is trilling. Het effect van trilling is resonantie. Binnen de Geometrische Sound Healing van Ohmpunctuur wordt klankresonantie op verschillende manieren toegepast. Door gebruik te maken van een klankdiagnose en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, is te horen welk auraveld of chakra uit balans is, of waar zich een blokkade bevindt. Voor deze sound healing worden instrumenten gebruikt als stemvorken, klankschalen, kristallen schalen, verschillende gongs en de diversiteit van hun specifieke klanken. En natuurlijk de unieke dubbele klanktafel waar Ohmpunctuur als enige ter wereld mee werkt.

Lees meer…


Geometrische Piramide healing

Piramides zijn erg oud en voor iedereen welbekend. Maar als je je in de resonantie van de piramide verdiept, dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn, welke gebaseerd zijn op het sterrenstelsel door de Egyptenaren. Piramides waren en zijn nog steeds energiecentrales. In een piramide wordt de energie op een bepaalde manier gebundeld. Het sterkste energiepunt zit op 1/3 hoogte, dit punt heet dan ook de koningskamer. Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte om de kracht van piramides te ervaren, maar het kan nu ook bij Ohmpunctuur met de Geometrische Piramide Healing!

Lees meer…


Sound Healing met chakrakaarsen

Deze Sound Healing met 7 chakrakaarsen, 7 chakra stemvorken en 14 kristallen schalen is een intensieve en diepgaande behandeling waarbij de Ohmpunctuur Geometrische Sound Healing gecombineerd wordt met het gebruik van chakrakaarsen. Hierdoor worden de chakra’s diepgaand gereinigd waardoor een betere doorstroming van de energie gecreëerd wordt. 

Lees meer…