Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

Tarotreading Annette Eschweiler

Loop jij tegen bepaalde zaken aan in je leven? Heb je vragen over je relatie, je werk of je persoonlijke ontwikkeling?

Met mijn tarotreading en healing krijg je de kans om voor jezelf situaties helder te krijgen. Het zijn vaak zaken die je diep van binnen misschien wel al weet, maar waar je je nog niet bewust van bent. De kaarten gecombineerd met mijn reading reiken je nieuwe inzichten aan. Soms heb je gerichte vragen over een bepaalde situatie; qua werk, relatie of opleiding. Maar je kan er ook voor een open legging kiezen. Wat zo bijzonder is aan deze tarotreading, is dat de legging je ook inzicht geeft in waar jij nog in kan groeien en wat je daarvoor nodig hebt. En het mooie is dat of het nu gaat om je relatie, werk of welke vraag jij ook stelt, je zal merken dat de inzichten die je krijgt toepasbaar zijn in alle facetten van jouw leven. De puzzelstukjes vallen op z’n plaats. Geen wazig gepraat maar duidelijk en “to the point.

Wil je een keer ervaren wat de tarot kaarten jou te vertellen hebben? Maak dan een afspraak voor een tarotreading via annette@spiritclick.nl

Kosten: 
Tarotreading 1 uur: €60
Tarotreading 1,5 uur: €75

Reacties van klanten:

“De tarot lezing was ronduit geweldig, to the point , fantastisch helder en goed geduid door Annette. Juist nu voor mij na het verlies van mijn man Evert verhelderend, bevestigend en hoopgevend. Ik heb mooie fijne helderen richtlijnen gekregen waar ik zeker wat aan heb. Wat een mooi geschenk dank je wel Annette Eschweiler”

“Vandaag een hele mooie tarot legging van Annette Eschweiler gekregen! Geweldig om zoveel informatie over mijzelf en mijn leven te krijgen aan de hand van de tarot kaarten. De afbeeldingen, kleuren, symbolen en zelfs de gezichtsuitdrukkingen op de kaarten zijn zo sprekend! Voeg daar de heldere vertaling van Annette aan toe en je hebt het recept voor vele mooie inzichten. Ik word er blij van. Dank je wel Annette!”

“Lol tijdens mijn tarot leggen bij Annette Eschweiler. Het was heel bijzonder omdat Annette dit op een heel bijzondere manier doet namelijk in combinatie met coaching. Je krijgt eerst inzicht met welke kwaliteiten je bent geboren, hoe je ontwikkeling hier in is tot nu en wat voor mogelijke potentieel er nog is. Door de juiste vragen en antwoorden van Annette heb ik veel duidelijkheid en inzichten gekregen en nog meer vertrouwen. Heel erg bedankt Annette, dit gun ik echt iedereen.”

Een hele mooie ervaring, tarot legging bij Annette heeft mij veel gebracht. Onderwezen door de beste leermeester ( Peter Gouw). Tezamen met haar eigen unieke talent en ervaring met tarot een cadeautje voor jezelf. Dat smaakt naar meer en nog een keer!”