Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie.

1-daagse introductieTraining Ohmpunctuur

De ohmpunctuur methode geeft je als professional een unieke kans om verder te groeien in resonantie. Uit onze ervaring blijkt dat deze methode een waardevolle bijdrage is voor coaches, trainers en therapeuten. Kom tijdens de 1-daagse introductietraining ervaren of het ook voor jou werkt!

Lees meer

Italië – Traditional Healing with Tibetan Singing Bowls and Self-Healing

De reacties op deze reis zijn unaniem: “Dit kun je thuis toch niet navertellen??” Peter Gouw is door Lama Gangchen van het Albagnano Healing Centre in Verbania te Italië, ingewijd in de eeuwenoude Healing-methode met de originele Tibetaanse klankschalen.

Lees meer

Workshop Ohmpunctuur en Gong

Workshop Ohmpunctuur en Gong De Chinese gong die wij bij Ohmpunctuur gebruiken heeft alle tonen van het heelal in zich als resonantie. Met deze gong kan je een klankdiagnose maken.

Lees meer

Therapeutisch werken met de Gong

De Workshop Therapeutisch werken met de Gong is een bijzondere 3-daagse Workshop waarin je één op één leert werken met de Gong volgens de unieke methode van Peter J. Gouw. Voorafgaand deze workshop begin je met de Workshop Gong I.

Lees meer

Training Op Maat

Een Training op Maat is voor iedereen die zich Ohmpunctuur technieken eigen wil maken, voor beginners en gevorderden, alleen of in een groep. Uiteraard zijn de technieken die je leert in de Training op Maat speciaal gericht op jou als persoon en jouw specifieke vragen, wensen en doelgroep.

Lees meer